Přejít k hlavnímu obsahu

Parádní jízda OG! NEOFRAG s týmem přejel konkurenci, dařilo se i NAVI

28. 8. 2022 | 13:20 Counter-Strike 2 Reportáž
Základní skupina je dávnou minulostí, do play-off nastoupili OG v perfektní formě. BO3 celku s Adamem „NEOFRAG“ Zouharem v sestavě prospívá, po Complexity a FaZe si poradil i s Astralis a postoupil na BLAST Premier Fall Finals. Top 3 si zajistili také Natus Vincere a Liquid. V neděle si rozhodne o dalších postupujících na Fall Finals.
NAVI se na BLAST Premier daří
NAVI se na BLAST Premier daří
Zdroj: ESL

OG dál překvapují soupeře i fanoušky. Do play-off nastupovali po nepovedených BO1 zápasech ve skupině z poslední příčky a museli se probojovat kompletním pavoukem. Jenže s BO3 přišlo obrození. Poslední obětí ve formě hrajících OG se stali dánští Astralis. Ancient i Mirage skončili stejným výsledkem (16:12) a OG mohli slavit postup na BLAST Premier Fall Finals.

Za několik hodin byli ve stejné pozici také američtí Liquid. Osmý tým světa si překvapivě vyšlápl na Heroic. Dánové se zmohli na čtrnáct kol, další perfektní výkon předvedl Mareks „YEKINDAR“ Gaļinskis (44-26). Heroic se v neděli utkají o postupové místo s NIP.

Poslední špíl dne už přinesl očekávaného vítěze. Natus Vincere s Aleksanderem „s1mple“ Kostylievem si bez větších problémů poradili s Vitality. Kompletní pětice NAVI byla v pozitivních číslech, týmově i individuálně předčila východoevropská sestava svého soupeře.

Přímý přenos posledního dne BLAST Premier Fall Groups můžete sledovat na Twitchi PLAYzone. Nedělní program načne utkání mezi Astralis a FaZe, následovat bude bitva NIP proti Heroic. Od 20:00 na server nastoupí G2 a Vitality.

Harmonogram BLAST Premier Fall Groups
BLAST Premier Fall Groups
BLAST Premier Fall Groups
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).