Přejít k hlavnímu obsahu

Back to sCOOL se světelnými meči. Přijď za námi na turnaj v Beat Saber

31. 8. 2022 | 18:30 Aréna
Nový školní rok je tu a to znamená, že pohodu u vody střídají hodiny češtiny, matematiky a jiných předmětů. Au. No a aby návrat do lavic nebyl taková hrůza, přichystali jsme si pro tebe speciální turnaj v oblíbené české hře Beat Saber. Hrajeme o hodnotné ceny a mega herní kredit. Doraž za námi do Vodafone Playzone Arény a ukaž, kdo je COOL GAMER tohoto podzimu.
Back to sCOOL
Back to sCOOL
Zdroj: PLAYzone

Kvalifikační část do velkého finále začne už 1. září. Ta potrvá dva týdny přímo ve Vodafone PLAYzone Areně mezi 14:00 až 18:00. Pokud se chceš zúčastnit, dostaneš celkem tři pokusy.

Během nich zkus získat maximální počet bodů. Deset nejlepších se může těšit na závěrečné grandfinále 16. září o hodnotné ceny a 5000 Kč v podobě herního kreditu. První školní den proběhne slavnostní zahájení, kterého se zúčastní známe tváře televize Prima.

Pokud ještě nemáš ve Vodafone PLAYzone Areně účet a chceš si ho založit, získáš během akce kredit 250 korun. Pokud navíc řekneš během akce při registraci heslo „backtoschool“, dostaneš dvojnásobný kredit!

Kromě virtuální reality si v aréně vyzkoušíš špičkové počítače, moderní herní konzole, profesionální závodní simulátory nebo unikátní herní křeslo Thronos. Celková její rozloha je 1 000 m2, takže se určitě nudit nebudeš. A jestli se ti nechce hrát, určitě si vybereš něco z našeho menu na baru. 

Vodafone PLAYzone Arena
Vodafone PLAYzone Arena
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).