Přejít k hlavnímu obsahu

Cryptova srazila Sampi. Někdy je lepší vsadit na poctivou práci, vzkazují Janktovi

31. 8. 2022 | 09:36 Counter-Strike 2 MČR
Cryptova zažila opravdu snové úterý. Ostravský celek porazil eSubu a následně si vybojoval postup na Tipsport CS:GO Praha na úkor Sampi.Tipsport. Právě výkony ze zápasů proti týmu v čele s Ladislavem „GuardiaN“ Kovácsem vzbudily spoustu pozitivních ohlasů na hru Cryptovy.
CS:GO tým Cryptovy
CS:GO tým Cryptovy
Zdroj: Cryptova

Skupina B uzavřené kvalifikace měla dva hlavní favority. Sázkové kanceláře i většina expertů favorizovala eSubu a Sampi.Tipsport, podceňovat kvality papírově nejsilnějšího vyzyvatele jménem Cryptova by však bylo scestné. Pokud se ostravský celek chce od této nálepky posunout o úroveň výše, udělal k tomu dva dost důležité kroky. Očekávalo se, že Cryptova bude kousat, ale předvedený výkon byl ještě mnohem lepší.

„Jsem hodně hezky překvapený z Cryptovy. Hrají fakt pěkně a individuálně jsou on point. Jen tak dál,“ napsal na Twitter Michal „leckr“ Kadlíček, jehož tým Entropiq Prague půjde do akce dnes odpoledne. „Nevím jak, ale Cryptova dnes unplayable. Nemyslím si, že to bylo random,“ nebál se chvály Jiří „Bananides“ Johanides.

Na sociální síti se vyjádřil také CEO ostravské organizace. Rýpl si především do odlišných konceptů domácích organizací. „Někdy je lepší nakupovat s rozumem a vsadit na poctivou práci, než jen skoupit milionové kluky,“ uvedl Michael Blažík na adresu Sampi.Tipsport. Z Cryptovy se zmíněnou poctivou prací snaží stát tváří transformace Moravskoslezského kraje. Pokud budou jeho svěřenci hrát jako v úterý, půjde to jako po másle.

Z druhé strany barikády žádná reakce nepřišla. Jakub Jankto v minulosti nešel pro pár slov daleko, včera měl ale jiné starosti, když se mu se Spartou nepodařilo porazit Jablonec. Sampi by se nyní potřebovali vyjádřit vlastními výkony, další šanci budou mít ve čtvrtek. Pokud nechtějí v Praze chybět, musejí porazit eSubu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.