Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední soutěž! Turnaje v Clash Royale končí ve čtvrtek

29. 9. 2022 | 12:20 Clash Royale Turnaj
Komunitní série turnajů v Clash Royale jde do finiše. Společně s eshopem Datart jsme v posledních týdnech pořádali soutěže v oblíbené mobilní hře, 29. září se odehraje poslední bitva. Budeš to právě ty, kdo zničí všechny věže svých oponentů?
Datart Clash Royale
Datart Clash Royale
Zdroj: PLAYzone

Tuto zářijovou sérii přináší  specialista na herní příslušenství DATART. Pokud potřebuješ nový mobil či sluchátka, pak je tu DATART pro tebe! Společně jsme pro fanoušky Clash Royale připravili sérii čtyř turnajů, ve kterých účastníci bojují o prize pool v hodnotě 5 000 Kč.  V rámci feedbacku se vyhýbáme složitému sbírání bodů, hráči se mohou účastnit jen těch turnajů, které jim časově vyhovují a vždy mají šanci na výhru!

Začíná se ve standardním čase vždy od 18:00. Hraje se formátem double-elimination v rámci BO3 zápasů s banem.  Každý hráč v turnaji tak může jednou zaváhat.

Vítěz upper bracketu si pak do BO5 finále bere výhodu jedné výhry. Všechny další podrobnější informace naleznete v profilu turnaje. My doufáme, že dorazíte ve velkém počtu a tyto turnaje si v sychravých dnech užijete co nejvíc.

Výhra v turnaji

V každém turnaji si nejlepší hráči rozdělí peníze následovně:

  • 1. místo:  650 Kč
  • 2. místo:  400 Kč
  • 3. místo:  200 Kč
Harmonogram Datart Clash Royale turnajů
Harmonogram Datart Clash Royale turnajů
Zdroj: PLAYzone
Harmonogram Datart Clash Royale turnajů:
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!