Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi vyzvou Bad News Eagles, DNE se postaví TITANS. Tipsport CS:GO Praha zná svůj los

2. 9. 2022 | 16:43 Counter-Strike 2 MČR
Uzavřená kvalifikace je za námi a ještě v rámci čtvrtečního streamu se analyst desk spolu se šéfem projektu Tipsport MČR CS:GO zhostili losování. Jeho systém doznal důležité změny, a to nasazení do košů. Týmy nyní byly rozřazeny čistě podle HLTV žebříčku. Dočkali jsme se i tak skupiny smrti, nebo jsou šance rovnoměrné?
Živé losování Tipsport CS:GO Praha
Živé losování Tipsport CS:GO Praha
Zdroj: PLAYzone

Elitní koš díky postavení v žebříčku utvořili zahraniční hosté z Bad News Eagles a domácí jednička SINNERS. Bylo určeno, že v úvodním duelu se utkají s týmy ze čtvrtého koše. Kosovskou letku se budou v úvodním BO1 mači snažit potrápit Sampi.Tipsport, stejně jako hříšníci budou v roli jasného favorita proti Cryptově.

Do skupiny k Orlům a Sampi jako další zamířili ENTERPRISE, kteří si zopakují souboj s Entropiq Prague. Vzhledem k tomu, že zahraniční celky nemohly být umístěny do jedné skupiny, tak za SINNERS a Cryptovou museli zamířit TITANS. Tomáš „oskar“ Šťastný se na domácí scénu vrátí zápasem proti Dynamu Eclot.

Co říkáte na rozlosování? Ve skupině A by mělo dojít k česko-slovenské řežbě v boji o druhé postupové místo, současně ale věříme, že někdo z nich potrápí favority v podobě Bad News Eagles. Ve skupině B budou všichni zvědaví na Titány, které všichni chtějí vidět přímo v Praze. Dojde na střetnutí oskara se SINNERS?

Skupinová fáze proběhne online od 3. do 5. září. Sobotní den nabídne čtyři zápasy skupiny A, stejnou porci přinese neděle u „béčka“ a rozhodujícím šlágrům o dva zbývající postupové sloty bude patřit pondělí. Do offline části ve Vodafone PLAYzone Areně postoupí jen nejlepší kvarteto, které se o titul utká 17. a 18. září.

Rozlosování skupin Tipsport CS:GO Praha
Rozlosování skupin Tipsport CS:GO Praha
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.