Přejít k hlavnímu obsahu

5 důvodů, proč se těšit na Tipsport CS:GO Praha

2. 9. 2022 | 18:57 Counter-Strike 2 MČR
Mezi uzavřenou kvalifikací a skupinami hlavního turnaje Tipsport CS:GO Praha je jediný den pauzy. V sobotu se opět vrátíme k maratonu zápasů, jehož cílem bude najít elitní kvarteto, které si o dva týdny později vychutnají fanouškovskou atmosféru Vodafone PLAYzone Areny. Jaké jsou ale další důvody, proč se na třetí turnaj letošní MČR sezóny těšit a čím bude speciální?
Vodafone PLAYzone Arena
Vodafone PLAYzone Arena
Zdroj: PLAYzone

28. nejlepší tým světa a kat SINNERS

Účast jednoho ze třiceti nejlepších týmů na světě, to se na domácí scéně jen tak nevidí. V letošní sezóně to navíc bude už podruhé, v minulém případě Apeks všechny porazili a odnesli si z Bratislavy trofej. Podaří se Bad News Eagles vybojovat stejný úspěch v Praze? SINNERS a Dynamo Eclot s nimi mají nevyřízené účty a zápasy jistě budou plné emocí. Právě ty BNE rádi ukazují, právě díky nim se na posledním Majoru proslavili.

Oskarův tým TITANS a jeho premiéra

Oficiální představení původního projektu GORILLAZ přišlo po více než roce, ačkoliv už na začátku sezóny do něj přestoupil úřadující mistr ČR Tomáš „oskar“ Šťastný. Dnešní sestavu TITANS zatím fanoušci nemohli vidět jinde než v otevřených kvalifikacích, Tipsport CS:GO Praha si tak jistě získá i zahraniční pozornost. Pokud zvládnou skupiny, půjde i o offline premiéru, kterou by si nejen oskarovi fanoušci náležitě vychutnali.

Domácí špička se poměří s mezinárodními celky

Právě díky účasti dvou zmíněných týmů je třetí pokračování letošní sezóny pro lokální týmy unikátní. V domácím prostředí mají šanci porovnat své kvality s mezinárodním zastoupení, právě díky takovým možnostem a turnajům dlouhodobě pilují své formy. Bonusem může být potenciální posun v HLTV žebříčku.

Zkouška pro všechny, kdo udělal v létě změnu

Jak už bývá zvykem, spousta týmů v polovině roku provedla větší či menší zásah do sestavy. Pro mnoho z nich tak půjde o první ostrou premiéru, jak na tom po několika týdnech tréninku budou. SINNERS přivedli Zera, ENTERPRISE systema, Entropiq Prague xicoze a Sampi.Tipsport Honese. Kdo se ukáže nejlépe?

Vodafone PLAYzone Arena vytvoří parádní atmosféru

LAN finále sice nabídne střetnutí pouze čtyř nejlepších týmů, tato příležitost to ale účastníky ještě více vyburcuje k tomu, aby v Praze nechyběli. Vodafone PLAYzone Arena není žádným gigantickým stadionem, ale právě proto bude určitě narvána k prasknutí. Nenechte si třaskavé bitvy 17. a 18. září ujít ani vy!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.