Přejít k hlavnímu obsahu

Zábavné čtyři dny! Summer Challenge mezi streamery ovládl FlyGun, Agraelus je třetí

3. 9. 2022 | 08:02 Twitch
Od 28. srpna do 2. září uspořádala Esport Liga Summer Challenge ve Fall Guys na zakončení léta. Hrály se celkem čtyři kvalifikace, přičemž ti nejlepší se následně ve velkém finále postavili známým streamerům o hodnotné ceny.
Summer Challenge: Fall Guys
Summer Challenge: Fall Guys
Zdroj: ESPORT LIGA

Každá kvalifikace čítala vždy 2 lobby pro 50 hráčích, přičemž z každé takové postoupilo TOP6 hráčů s nejvíce body. Hlavní tváře turnaje, streamery Agraelus, FlyGun, Herdyn a Shil0u, tak v sobotu vyzvala hned padesátka nejlepších. Všichni čtyři to celé odskákali z eSuba gaming housu, kde si pro ně hlavní partner, dovážková společnost Dáme Jídlo, připravila zábavné minihry a bohaté občerstvení.

Ve finálovém turnaji se hrálo celkem 9 kol, kdy v prvním bylo k dispozici nejméně bodů, v tom posledním se pak naopak odměňovalo nejštědřeji. Celé startovní pole bylo kvůli cenám pomyslně rozděleno na známé tváře z řad streamerů a širokou veřejnost, všichni se ale utkali tváří v tvář všem, celkový vítěz tedy může být považován za toho nejlepšího.

Šampionem celého turnaje se ze ziskem 92 bodů stal hráč pod přezdívkou Psycho Gregor, druhý skončil Lamka97 a bronz si odnesl ThirdDarkDomino. Všichni navíc obdrželi i peněžitou odměnu, vítěz bral hned 8 tisíc korun.

FlyGun, jakožto nejúspěšnější streamer, na svůj účet připíše 40 nových subs a též si s jedním člověkem zajede k moři. Herdyn skončil druhý a dostane taky 40 předplatitelů, nepojede ale na pláž, nýbrž do Legolandu. Bronzový Agraelus bere 30 subs, čtvrtá Shil0u jen o deset méně. Všichni navíc obdrželi kupóny od partnera Dáme jídlo.

Výsledky Summer Challenge: Fall Guys
Výsledky Summer Challenge: Fall Guys
: ESPORT LIGA
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.