Přejít k hlavnímu obsahu

Srovnání sniperů: CapseN pálí ostrými, jak se daří oskarovi?

5. 9. 2022 | 13:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
Pondělní program Tipsport CS:GO Praha rozhodne o dvojici celků, které se představí před fanoušky ve Vodafone PLAYzone Areně a porvou se o co největší část z milionového prize poolu. Velkou roli v zápasech budou hrát snipeři. Jak si vedli hráči s AWP v dosavadním průběhu Tipsport CS:GO Praha?
Sniper Dynama Eclot capseN
Sniper Dynama Eclot capseN
Zdroj: PLAYzone

Čtyři týmy: Dynamo Eclot, TITANS, Bad News Eagles a Entropiq Prague. Čtyři snipeři: Lukáš „capseN“ Koláčný, Tomáš „oskar“ Šťastný, Genc „gxx-“ Kolgeci a Michael „sesL“ Higatzberger. Právě tato jména dost pravděpodobně rozhodnou o tom, které dva celky postoupí do play-off Tipsport CS:GO Praha.

Nejvýraznější postavou byl pro svůj mančaft v dosavadním průběhu turnaje capseN. Hned dvanáctkrát se postaral o první kill kola, celkově poslal k zemi 70 soupeřů. On sám byl zneškodněn v 53 případech. Proti sobě bude mít v rozhodujícím zápase hvězdu světového formátu.

Tomáš „oskar“ Šťastný je jedním z nejúspěšnějších hráčů v historii česko-slovenského CS:GO a esportu jako takového. Nyní 31letý AWPer v nedělním vzájemném zápase TITANS a DNE ničil soupeře a se skóre 26/13 byl hlavním tahounem týmu. Proti SINNERS se mu ale nedařilo, na výkon z předchozí série nenavázal. Jak si poradí na druhý pokus s Dynamem Eclot můžete sledovat v pondělí od 14:30 na Twitch kanále PLAYzone.

Statistiky sniperů Tipsport CS:GO Praha
HráčK-DK/DEntry
capseN70-531,3212
oskar65-6518
gxx-76-601,277
sesL49-461,079

Obrovsky těžký soupeř čeká také Michaela „sesL“ Higatzbergera. 22letý player reprezentující barvy Entropiq Prague bude proti sobě mít ve špílu s Bad News Eagles Gence „gxx-“ Kolgece.

Kosovan je s 1,27 K/D podobně jako capseN jedním z nejsilnějších hráčů Tipsport CS:GO Praha, na HLTV pak svítí u 23letého snipera 1.15 Rating. Za poslední tři měsíce je hlavní hvězdou Bad News Eagles s 1.13 HLTV Ratingem.

Dokáže sesL konkurovat gxx-? Odpověď se dozvíme od 17:30 na již zmiňovaném streamu PLAYzone.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).