Přejít k hlavnímu obsahu

Zmeškané lety, ztracená zavazadla. Cesta G2 na ESL Pro League byla plná sabotáží

7. 9. 2022 | 09:09 Counter-Strike 2 Zajímavost
Cestovat letadlem se téměř nikdy neobejde bez potíží. V poslední době se nezvykle často ztrácí zavazadla a mnohdy na tom nejsou dobře ani spojovací lety. Elitnímu CS:GO týmu G2 Esports se bohužel tohle všechno stalo při jediné cestě na světový turnaj, jak prozradil trenér týmu.
trenér G2 XTQZZZ
trenér G2 XTQZZZ
Zdroj: HLTV

ESL Pro League se po delší odmlce vrací na Maltu, kde se odehraje několik dalších ročníků. Své už mají splněno týmy ve skupině A, nyní tak nastává čas skupiny B, kde mezi favority na postup patří G2 Esports. Jejich cesta ale byla tak moc strastiplná, že to dokonce chvíli vypadalo, že někteří hráči budou hrát na dálku.

Všechno to začalo u Nemanji „huNter“ Kovače, který neobdržel své zavazadlo. Další problém nastal u jeho bratrance Nikoly „NiKo“ Kovače. Tomu se zpozdil jeho první let a kvůli tomu nestihl let druhý. Podobně dopadli Ilya „m0NESY“ Osipov a Justin „jks“ Savage, jejichž připojovací let byl zrušen. NiKo se dokonce na Twitteru zeptal, kde by si ve Frankfurtu mohli zahrát, a celé trio si ještě udělalo krátký bootcamp.

Jediný hráč, kterému se podařilo v pořádku dorazit na Maltu, je dánský in-game leader Rasmus „HooXi“ Nielsen. O všech nesnázích informoval na Twitteru trenér Rémy „XTQZZZ“ Quoniam, který si smutně povzdechl: „A co bude dál?“ Jeden z komentujících mu vzkázal, že alespoň to pro jednou není on, kdo má problém. XTQZZZ se ale podělil s jinou historkou, po které si ani on nebyl ničím jistý: „Šel jsem do restaurace, někdo mi potřásá rukou a vítá mě na Maltě. O deset sekund později rozbije sklenici.“ G2 jsou asi skutečně prokletí.

CS:GO tým španělské organizace už je ale na Maltě kompletní, jak ukázali hráči na svých Instagram Stories. Spravit si chuť po cestování budou chtít na svém prvním soupeři, kterým budou dnes od 19:30 MIBR. Skupinu B ESL Pro League vysíláme s českým komentářem na našem Twitchi, tak přijďte fandit svým oblíbencům. Ve skupině B se dále představí BIG, Outsiders, For The Win a světová jednička FaZe Clan.

ESL Pro League 16
ESL Pro League 16
: PLAYzone