Přejít k hlavnímu obsahu

Bulánci mají datum vydání! V polovině listopadu budou vypuštěni do světa

7. 9. 2022 | 11:33 Gaming
Oznámení návratu kultovní pařby Bulánci zaznamenal u fanoušků opravdu nemalý úspěch. Tvůrci ze studia SleepTeam jsou jistě zatěžkáni nemalým očekáváním, ale legendární hra bude již brzo na světě. Ano, víme kdy budeme moci zjistit, jak se Bulánci 2.0 povedly.
Bulánci 2.0
Bulánci 2.0
Zdroj: SleepTeam

Oficiální twitterový účet přišel s informací, že PC verze hry dorazí na Steam i do předběžného přístupu (ten nabídne multiplayer, kampaň zatím bude chybět) během akce „Česko-slovenský herní týden“, který je naplánovaný na 14. listopad.

Zároveň se ale autoři snaží o to, aby lidé, kteří vznik titulu podpořili na Startovači, kde se vybralo více než 7 milionů korun, mohli mít přístup ještě o celé 2 týdny dříve. Avšak s ohledem na množství takovýchto klíčů zatím nemohou nic přislíbit, tudíž na potvrzení či vyvrácení si budeme muset ještě chvíli počkat.

První gameplay  byl zveřejněn již v první polovině tohoto roku a odhaluje hned několik novinek. Informace o vývoji hry jsou volně dostupné oficiálních stránkách, takže se můžete mrknout co všechno kultovní hra nabídne. Rozhodně také neváhejte s přidáním Bulánků do svého seznamu přání na Steamu, kde hra vyjde.

Štítky: Bulánci
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.