Přejít k hlavnímu obsahu

Ten nejlepší Wild Rift ve Vodafone PLAYzone Areně. Přijď na Samsung Midseason!

7. 9. 2022 | 13:39 Wild Rift Aréna
Samsung Midseason ve Wild Riftu se blíží. Nejlepší tuzemské celky se utkají o první dvě postupová místa na finále MČR a finanční odměnu ve výši 10 000 Kč. To vše před zraky diváků nejen na streamu, ale také ve Vodafone PLAYzone Areně na pražském Chodově. Můžeš u toho být i ty!
Přijď do Vodafone PLAYzone Areny
Přijď do Vodafone PLAYzone Areny
Zdroj: PLAYzone

Mobilní verze League of Legends - Wild Rift - je také letos součástí Samsung MČR v mobilních hrách. „Přenosná“ verze jedné z nejpopulárnějších her světa získává na popularitě, konkurence je tak čím dál tím větší.

Stále se však na vrcholu tuzemské scény drží dvojice Entropiq a eSuba. První zmíněný mančaft vede prozatímní tabulku Samsung MČR Wild Rift a v každém z minulých turnajů rozdrtil konkurenci.

Bude pokračovat jízda hráčů v zelené a černé i na Samsung Midseason? To se dozvíme během turnaje 10. - 11. září ve Vodafone PLAYzone Areně.

Občerstvení ve Vodafone PLAYzone Areně
Občerstvení ve Vodafone PLAYzone Areně
: PLAYzone

Celou strhující bitvu můžeš sledovat v pohodlí Vodafone PLAYzone Areny na velké obrazovce a s občerstvením hned po ruce. Hráče budeš mít na stage přímo před tebou.

Během přestávek si klidně můžeš vyzkoušet ty nejnovější a nejlepší pařby na PlayStation 5 či Xbox Series X.

Výběr není pochopitelně omezený jen na herní konzole. K dispozici máš téměř 60 nadupaných počítačů, virtuální realitu či herní zařízení jako třeba speciální gamingové křeslo.

Partneři Samsung MČR Wild Rift
Partneři Samsung MČR Wild Rift
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).