Přejít k hlavnímu obsahu

Odměna za dobrou formu. Dynamo Eclot odpoledne vyzve slavné Fnatic

7. 9. 2022 | 12:38 Preview
Druhý nejlepší tým letošní MČR sezóny se v parádním světle ukazuje pravidelně i za hranicemi. V pondělí si zažil náročný den s devíti odehranými mapami, ale i přesto odešel neporažen a jedna z odměn přichází právě dnes. Dynamo Eclot vyzve tým fnatic.
Martin „Dytor“ Handl
Martin „Dytor“ Handl
Zdroj: Dynamo Eclot

SteelSeries Nova Cup je přímou cestou do BLAST Premier Showdown. Pozvánkou do něj obdržely týmy fnatic a Movistar Riders, kteří si museli počkat na své vyzyvatele o dva postupové sloty. Jedním z nich se stalo Dynamo Eclot, jenž ovládlo Stage 1 a ve druhém pavouku nyní bude bojovat s těmito elitními týmy.

V prvním kole se DNE postaví slavné organizaci, která má na kontě tři Major tituly. Úspěchy v posledních letech sice přicházejí poskrovnu, ale zvuk má evropský celek stále velký. Souboj s fnatic bude pro DNE odměnou za předchozí výsledky. Nová sestava soupeře spolu hraje teprve měsíc, ale formu má od té doby vynikající. Ze dvanácti zápasů na HLTV prohrála jen třikrát, 2. místo ve skupině EPL je parádním úspěchem.

Cesta do EU Champions, kde se bude hrát o postup do BLAST Premier, by tak měla vést spíše přes Movistar Riders. Španělský celek přišel o svou hlavní hvězdu a nedokázal se probojovat ani na EU RMR, kde bude chybět jako nejvýše postavený tým světového žebříčku. Právě v těchto turnajích se potřebují opět nastartovat. Čtyřlístek účastníků Stage 2 uzavírá estonský SC esports, který postoupil na úkor TITANS.

Úvodní zápas na Dynamo Eclot čeká ve středu od 16:00, v zápase na jedinou vítěznou mapu se může stát cokoliv. Vítězové se následně v 18:00 utkají v BO3 sérii o postup. O druhý slot se bude bojovat ve čtvrtek.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.