Přejít k hlavnímu obsahu

Ziggs, Thresh nebo Lee Sin. Kdo bude vládnout během Samsung Midseason?

9. 9. 2022 | 12:16 Wild Rift Zajímavost
Šampioni jsou nejdůležitější součástí League of Legends: Wild Rift. Správný pick může být rozdílem mezi vítězstvím a porážkou. Každá postava v něčem exceluje a může být lepší než konkurence. To je případ devítky, kterou vytipoval manažer Entropiq a komentátor Michal „seddsy“ Myška.
Top šampioni před Samsung Midseason
Top šampioni před Samsung Midseason
Zdroj: PLAYzone

89 možností mají hráči v League of Legends: Wild Rift. Přesně tolik šampionů je totiž po posledním patchi v populární mobilní pecce od Riot Games. Od Ahri po Ziggse, všichni mají své místo ve hře. Někteří se ale dostanou výš než ostatní.

Stejně jako v počítačové verzi LoL, také ve Wild Riftu se meta mění. Patche Riot Games upravují šampiony, kteří nejsou v ideálním rozpoložení. Jsou tací, kteří jsou příliš silní a vyslouží si nerf. Na druhé straně jsou postavy, jež nefungují ani v rukou těch nejlepších a potřebují buff.

My se věnujeme první kategorii. Tyto šampiony s největší pravděpodobností uvidíme během Samsung Midseason a budou rozhodovat zápasy.

Priorita se měnit nebude

Výběr postav, které se ukáží na Samsung Midseason, si pro čtenáře PLAYzone připravil komentátor Michal „seddsy“ Myška.

Podle seddsyho by se neměla meta na tuzemských turnajích nikterak měnit. Na botlane budou dle něj dál pobíhat hlavně Senna, Rakan, Jinx, Xayah a Thresh. Na vrcholu solo lanes se bude pohybovat dvojice Ahri, Ziggs a Gragas. V džungli bude řádit Lee Sin.

„Jsou to šampioni, které jsme viděli asi nejčastěji a nemyslím si, že by se od toho jen tak ustoupilo. Jde o solidní postavy,“ komentuje svůj výběr Michal „seddsy“ Myška. Ten bude svým hlasem provázet Samsung Midseason, které můžete sledovat na Twitch PLAYzone

Partneři Samsung MČR Wild Rift
Partneři Samsung MČR Wild Rift
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).