Přejít k hlavnímu obsahu

Finále Tipsport CS:GO Praha se blíží. Na co dalšího zajít do Vodafone PLAYzone Areny?

12. 9. 2022 | 13:00 Aréna
Naše multifunkční esportové centrum na Chodově má před sebou další akční týden. Vše odstartuje kvízem ve spolupráci s PubQuiz.cz, o slovo se ale přihlásí i Tipsport CS:GO Praha, ESL Pro League a věhlasné fotbalové přenosy. Nezapomeňte si rezervovat svá místa.
Vodafone PLAYzone Arena
Vodafone PLAYzone Arena
Zdroj: PLAYzone

Pondělí 15. srpna bude ve znamení třetího PubQuizu. Týmová vědomostní soutěž bude opět tvořena otázkami z různých oborů, včetně her, soutěžící budou za své znalosti odměněni pěknými cenami.

Program téhož dne doplní vysílání zápasu Premier League, stejně jako v pátek, kdy se dočkají fanoušci fotbalu i esportu, díky ESL Pro League. Úterý a středa zase budou patřit slavné Lize mistrů.

Happy Hours ve Vodafone PLAYzone Areně
Happy Hours ve Vodafone PLAYzone Areně
: PLAYzone

Vrcholem celého týdne bude víkendová akce Tipsport CS:GO Praha, kde se čtyři nejlepší týmy z online části utkají o 1 milion korun. Domácí špička i elitní zahraniční tým, to si nikdo určitě nechce nechat ujít!

Ve Vodafone PLAYzone Areně to ale bude žít i mimo tyto aktivity. Naši kuchaři budou připraveni se svými dobrotami, stejně tak na vás čekají desítky počítačů, konzole, virtuální realita či gamingové křeslo.

Vodafone PLAYzone Arena
Vodafone PLAYzone Arena
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.