Přejít k hlavnímu obsahu

Cesta šampiona. Entropiq boří konkurenci, v první polovině sezóny neprohrál

12. 9. 2022 | 18:55 Wild Rift MČR mobile
O favoritovi Samsung Midseason nemohlo být pochyb. Hráči Entropiqu hráli během všech kvalifikací i finále turnajových sérií perfektní Wild Rift a svou kvalitu ukázali také na offline turnaji ve Vodafone PLAYzone Areně. Ani eSuba nedokázala vládnoucí tým tuzemské scény potrápit. Entropiq vstupuje do druhé poloviny sezóny jako jasný adept na zisk titulu.
Entropiq na Samsung Midseason
Entropiq na Samsung Midseason
Zdroj: PLAYzone

17 sérií, 33 her a 33 výher. Taková je bilance Entropiqu v první polovině letošní sezóny Samsung MČR Wild Rift. Od první kvalifikace do Samsung Midseason nepoznal mezinárodní tým hořkost porážky. Ani v jedné hře. To je nevídaný počin celku kolem legendy tuzemského League of Legends  Vladimíra „Cekutka“ Mrkáčka.

Rozhodně to není tak, že by snad Entropiq měl jednoduchý los. Čtyřikrát porazil eSubu, druhý nejlepší tým domácího Wild Riftu. Dvakrát si poradil s Ironic Outlaws, vítězství si připsal i proti GLORE, NotEvenChall nebo Czech & Slovakia Elite Esport. Kompletní špička narazila na Entropiq a ztroskotala.

Vrchol dominance Entropiqu přišel na Samsung Midseason. Ve skupině přejeli již zmiňované CSEE 2:0, obě hry trvaly dohromady 27 minut. Play-off mělo jasného favorita.

Svou roli Entropiq potvrdil. GLORE v první hře semifinále statečně bojovali, jenže síla EIQ byla příliš velká. Druhá už byla absolutní stomp.

Očekávané finále mezi mezi Entropiqem a eSubou bylo nejvyrovnanější sérii celého Samsung Midseason. I tak ale „modrá krev“ nedosáhla ani na jediný bod. 3:0 a 10 000 Kč pro hráče v černé a zelené. Oba finalisté navíc postoupili přímo na finále MČR.

Sezóna Samsung MČR Wild Rift pokračuje v pátek první kvalifikací třetí turnajové série. Tak neváhej a registruj svůj tým!

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).