Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalý profesionál ZeRo potvrdil konec soudního procesu. Jak dopadlo jeho obvinění?

14. 9. 2022 | 16:52 Kauza
Gonzalo „ZeRo“ Barrios je zpět po dlouholeté pauze kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování a s ním souvisejícím soudním procesem. Ten je konečně zcela u konce.
ZeRo otevřeně o soudním procesu
ZeRo otevřeně o soudním procesu
Zdroj: Youtube.com

Všichni fanoušci legendárního titulu Super Smash Bros jistě znají bývalého profesionálního hráče Gonzala „ZeRo“ Barriose. 

Několik let poté, co si udělal velké jméno v komunitě titulu Smash Bros, na nějbyla vznesena obvinění ze sexuálního zneužití, což vedlo k ukončení jeho profesionální kariéry Smash Bros. ZeRo si zároveň dal pauzu od veškerých sociálních sítí na dobu neurčitou.

Nyní se Barrios ozývá po dlouhé době s novým videem, v němž tvrdí, že soudní spor je zcela u konce a on se tak může vrátit k tvorbě obsahu. Také divákům objasnil informace o tom, kde byl celé ty dva roky. Dále ve videu ukázal dokument, který vysvětloval, že obvinění proti němu byla zcela stažena a v tomto okamžiku je soudní spor považovaný za ukončený.

Barrios také zmiňuje, že má stále ban na platformě Twitch a ve videu vyzývá fanoušky, aby na Twitteru šířili hashtag „UnbanZeroTwitch“, aby si toho streamovací platforma všimla. Dále pohovořil o zklamání z dopadu jeho případu na komunitu Smash Bros. Sám ale potvrdil, že bude pokračovat ve vytváření obsahu, který ho baví.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: super smash bros