Přejít k hlavnímu obsahu

Cryptova posiluje, do FIFA týmu přichází bývalá hvězda Bohemians

13. 9. 2022 | 17:35 EA SPORTS FC 24 Přestup
Po odchodu Matěje „Miki“ Mikana zůstal ve FIFA divizi organizace Cryptova osamocený Michal „Drmi“ Drastich. K ostravskému hráči se nyní přidává jedna z největších nadějí tuzemské scény Aleš „K1leris“ Kubík. Vítěz květnové eLEAGUE přichází na východ republiky z Bohemians esports.
Aleš “K1leris” Kubík
Aleš “K1leris” Kubík
Zdroj: Cryptova

Přestupový kolotoč na české FIFA scéně před příchodem nového ročníku pokračují. Několik dní po přestupu Mrkyho do Sampi posiluje i další přední organizace.

Do Cryptovy přichází Aleš „K1leris“ Kubík. Ten v posledním ročníku reprezentoval Bohemians esports a dlouhodobě ukazoval stoupající tendenci výsledků. Do Ostravy jde jen několik měsíců po výhře v eLEAGUE.

„Organizaci Cryptova jsem si vybral, protože se mi líbí jejich koncept, a hlavně si myslím, že pro mě to byla nejlepší volba. Na spolupráci se těším moc. Pro mě je to opět posun v kariéře dopředu. Spojení s Brnem v e:LIGA je určitě další super věc, na kterou se moc těším,“ komentuje své nové angažmá Aleš „K1leris“ Kubík.

Stejně jako jeho nový spoluhráč Drmi, také K1leris míří na ty nejvyšší příčky. „Cíle mám samozřejmě největší, chtěl bych se dostat do úplné špičky a udržet si tam stálou formu. V minulých ročnících jsem s tím měl celkem problémy, ale pokud budu pracovat, jak poslední půlrok, tak by to neměl být problém,“ dodává nová posila Cryptovy k ambicím.

Štítky: fifa, Cryptova, K1LERIS
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).