Přejít k hlavnímu obsahu

Než se zapnou servery a skočíme do nové sezóny, podívejme se na změněné lokace

18. 9. 2022 | 11:30 Fortnite Update hry
Přicházející sezóna přinesla na mapu několik nových míst. Ostrov je ovlivněn anomálií Chrome, která bude hrát obrovskou roli po celou novou sezónu.
Herald's Sanctum
Herald's Sanctum
Zdroj: Epic Games

Epic Games přidalo několik unikátních lokací, které můžeme po zapnutí serverů prozkoumat. Některá stávající místa jako Condo Canyon a Lazy Lagoon byla upravena a dostala odlišná jména. Tvar ostrova zůstal stejný, ale více než jedna třetina se s příchozí aktualizací zcela změnila.

Herald's Sanctum je jedna z přidaných lokací na mapě. The Herald je Bloomwatcher, který byl poprvé odhalen v upoutávce na minulou sezónu. V této bude mít své vlastní umístění. Lokalita nahradila The Sanctuary, která byla jedním z nejdůležitějších zákoutí na ostrově. I když to nebylo nejoblíbenější místo přistání bylo to sídlo The Seven.

Joneses byl změněn a přejmenován na Fort Jonesy. V tuto chvíli není známo mnoho podrobností o této lokaci, ale skin trailer youtubera SypherPK odhalil některé zásadní změny v tomto místě.

Cloudy Condos nahradí Condo Canyon, místo, které bylo ve hře poslední tři sezóny. Další změnou je chrám Indiana Jonese, který byl nahrazen místem s názvem Shimmering Shrine.
 

Západní část ostrova také doznala změn. Jak je vidět ve výše uvedeném tweetu, Reality Falls, Greasy Grove a další okolní spoty mají nyní jiný biom. To dává smysl vzhledem k tomu, že Reality Falls z minulé sezóny už nejsou důležité.

A konečně, Lustrous Lagoon nahradil Lazy Lagoon. Zdá se však, že tato změna na mapě není příliš zásadní, protože se změnil pouze název místa.

Změn na mapě přišlo zřejmě mnohem více změn na mapě, ale budeme si muset počkat na zapnutí serverů a zjistit je na vlastní oči. Podle oficiálního příspěvku na blogu společnosti Epic Games Chrome převzal mnoho bodů zájmu a může to tak pokračovat i v průběhu sezóny.

Epic Games bude pravděpodobně každých pár týdnů vydávat pravidelné změny herní mapy. Nakonec se očekává, že Chrome převezme roli v live eventu. Ten by nás měl čekat 3. prosince, kdy je naplánovaný i konec aktuální sezóny.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.