Přejít k hlavnímu obsahu

Vše o Tipsport MČR v Brně: Vstupenky, show s Rytmusem i los skupin

1. 11. 2022 | 15:55 Counter-Strike 2 MČR
CS:GO sezóna vrcholí. Nejlepší hráči a týmy se sjedou 4. až 6. listopadu do BVV Brno na esportovou událost roku v  rámci festivalu Life! Dvanáctý ročník MČR přinese rekordní prize pool dva miliony korun, vítěz shrábne rovný jeden milion. Zároveň se návštěvníci mohou těšit na spoustu herních novinek a vychytávek od předních značek v rámci doprovodného programu na stáncích a parádní show na stage.
MČR v počítačových hrách Brno
MČR v počítačových hrách Brno
Zdroj: PLAYzone.cz

Buď na MČR! Vstupenky na nejlepší CS:GO jsou právě v prodeji ≫

Herní agentura PLAYzone, organizátor Tipsport MČR, oficiálně zahájil prodej lístků. Základní vstupenku si pořídí zájemci na oficiálních stránkách turnaje MCR.gg. Klasický jednodenní vstup vyjde pro páteční a nedělní program na 180 korun, v sobotu pak na 230 korun.

V nabídce jsou dále jednodenní a třídenní Premium balíčky za 399, respektive 999 korun. S nimi získají držitelé například přednostní vstup na bar, energetický nápoj a drobné dárky od partnerů akce. Nejnáročnější fanoušci si mohou zakoupit třídenní VIP balíček, ve kterém získají kromě zmíněných výhod také vstup do VIP zóny, účast na exkluzivní party, poukázku na festivalový merch a další bonusy.  Cena nejvyššího balíčku je 2 499 korun.

Všechny vstupenky opravňují k navštívení celého festivalu Life!, který obsahuje sekce SPORT Life!, DANCE Life!, IN-JOY Life. Více podrobných informací o vstupenkách a jejich využití naleznete na oficiálních stránkách.

Další informace a vstupenky najdete na MCR.gg a průběžně na stránkách PLAYzone.

Halftime show

Něco takového tady ještě nebylo. Finále Tipsport MČR CS:GO letos pozvedne laťku. Po vzoru Super Bowlu, jedné z nejsledovanějších sportovních události na světě, proběhne před finálovým zápasem o titul nového mistra České republiky takzvaná halftime show se slavnými českými a slovenskými hudebními interprety.

Na stage kromě esportových velikánů nastoupí také Rytmus, Majk Spirit a Paulie Garand. Halftime Show začne v neděli 6. 11. od 17:00 těsně před finálovým zápasem.

Zlaté medaile se v Brně pokusí obhájit liberecký tým SINNERS, který bude opět patřit mezi největší favority. Letošní ročník je finančně nejnapumpovanější v historii, protože týmy bojují v celé sezóně o rekordních 4,5 milionu korun. Grandfinálová podívaná je zlatý hřeb, který odhalí domácího vítěze a mistra roku 2022.

Týmy

 Česká republika SINNERS
 Česká republika Dynamo Eclot
 Evropa ENTERPRISE
 Česká republika eSuba
 Česká republika Entropiq Prague
 Slovensko Sampi.Tipsport
 Česká republika Cryptova
 Česká republika Universe

Skupiny

Skupina A:
Dynamo Eclot vs. Universe
Entropiq Prague vs. eSuba

Skupina B:
SINNERS vs. Cryptova
ENTERPRISE vs. Sampi.Tipsport

Rok 2022 patří revoluci v esportu a revoluční bude i letošní vyvrcholení sezóny MCŘ. Návštěvníci se ale opět mohou těšit na desítky vystavovatelů, kteří předvedou své herní novinky. Tento oblíbený koncept zůstává stejný. Po celý prodloužený víkend bude připraven zábavný program a samozřejmě ty nejlepší zápasy v počítačových hrách, které v Česku můžete vidět. Letos ale chystáme ještě jedno speciální velké překvapení v podobě nezapomenutelné show. Detaily odhalíme již brzy. Mohu ale prozradit, že opět posuneme MČR o něco výš, tak se těšte!
uvedl Lukáš Pleskot, výkonný ředitel agentury PLAYzone, organizátora Tipsport MČR CS:GO

Prize pool

1. místo - 1 000 000 Kč
2. místo - 450 000 Kč
3. místo - 230 000 Kč
4. místo - 120 000 Kč
5. - 6. místo - 65 000 Kč
7. - 8. místo - 35 000 Kč

Titulárním a generálním partnerem letošní sezóny MČR v CS:GO je sázková kancelář Tipsport. Dalšími partnery jsou síť restaurací KFC, výrobce počítačových sestav HAL3000, herní židle DXRacer, energetické nápoje Red Bull, herní zařízení AORUS, automobilka Hyundai a AOC monitory.

Vstupenky na Tipsport MČR CS:GO
Vstupenky na Tipsport MČR CS:GO
Jednodenní vstupenkaod 180 Kč
Premium399 Kč
VIP2 499 Kč

Lístky na nejlepší CS:GO najdeš zde ≫

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.