Přejít k hlavnímu obsahu

Bude Shroud součástí nejvyšší ligy světa? Stále chci hrát, prohlašuje

21. 9. 2022 | 10:15 VALORANT Spekulace
Působení slavného streamera v populární organizaci Sentinels zřejmě bude mít krátké trvání. Rozhodně to ale není naposledy, kdy Shrouda diváci uvidí na profesionální scéně. Kanaďan totiž prohlásil, že je otevřený i hraní ve druhé lize, nejen mezi elitou.
Shroud na zlatém koberci v Istanbulu
Shroud na zlatém koberci v Istanbulu
Zdroj: Riot Games

Když je nyní potvrzeno, že se nejvyšší americká liga od nové sezóny plné převratů bude konat v Los Angeles, kde Michael „Shroud“ Grzesiek žije, má šanci bojovat jako za starých časů. Nastala mánie kolem nových partnerských týmů a soupisek, které budou příští rok frančízingové ligy hrát, a na Shrouda čeká další etapa. Založí nový tým, nebo se dokonce vrátí k Sentinels, kteří mají už jasný spot v nejvyšší lize?

I když ho nenaverbuje jeden z partnerských týmů nejvyšší soutěže, zdá se, že 28letý hráč je otevřený možnosti zúčastnit se na okruhu Challengers.„Doufám, že naskočím do týmu, ať už je to Tier 1 nebo Tier 2,“ řekl Alexi „Goldenboy“ Mendezovi v rozhovoru na pódiu VALORANT Champions 2022. „Pokud to bude Tier 2, rád bych založil tým, možná získal nějaké nováčky nebo staré známé. Pokud je to Tier 1, chci vidět, jak dobře zvládnu v plném rozsahu tří až šesti měsíců soutěžit, kdy jdu opravdu tvrdě do toho,“ doplnil Shroud.

Superstar Twitche si také nenechala ujít příležitost poškádlit fanoušky případným shledáním známých tváří ze severoamerického CS:GO. V dřívějším rozhovoru na zlatém koberci odhalil seznam jmen, která by příznivce určitě přivedla k šílenství, kdyby se jejich naverbování stalo skutečností. „Tým možná založíme v roce 2023,“ řekl škádlivě poté, co byl dotázán, kdy spolu s Tarikem „tarik“ Celikem budou hrát za Sentinels. „Já, tarik, n0thing, Skadoodle, možná přivedu Seana Garese zpátky z trenérské pozice?“ zamyslel se nahlas.

Pravděpodobnost takové sestavy je téměř nulová, ale někdo z hráčů by kývnout přece jen mohl. Ať to bude příští rok jakkoli, zdá se, že chytil soutěžní svědění a jeho třízápasová jízda se Sentinely jeho zlaté ručičky dostatečně nepoškrábala. Možnosti jsou nekonečné. Nejatraktivnější by bylo trvalé místo na soupisce Sentinels, zvláště po návratu Jordana „Zellsis“ Montemurra do Version1. Nikde ale není ani slovo o tom, zda se Hunter „SicK“ Mims vrátí, což znamená, že v týmu jsou stále dvě volná místa. Uzme je pro sebe kanadská legenda?

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.