Přejít k hlavnímu obsahu

Pocta pro českou hvězdu. Lil Nas X si jej vybral do videoklipu k hymně mistrovství světa

23. 9. 2022 | 11:22 League of Legends Zajímavost
Úspěšný český hráč League of Legends Marek „Humanoid“ Brázda se představil v nové roli. Z esportu se tentokrát vydal do hudebního průmyslu. Nový prezident League of Legends, slavný americký rapper Lil Nas X, si jej vybral do svého videoklipu. Skladba s názvem Star Walkin“ se zároveň stala hymnou mistrovství světa Worlds 2022.
Marek „Humanoid“ Brázda
Marek „Humanoid“ Brázda
Zdroj: Riot Games

Dvojnásobný evropský šampion v League of Legends Marek „Humanoid“ Brázda je jedním ze čtyř vyvolených hráčů, kterým se dostalo pocty zúčastnit se natáčení nového klipu rappera Lil Nase X.

Ten ve svých 23 letech už patří mezi hvězdy hudebního světa a je považován také za módní ikonu. Hned při svém debutu v roce 2019 jej magazín Time zařadil mezi 25 nejvlivnějších lidí na internetu. Navíc se jeho první píseň stala po 19 týdnech na vrcholu Billboard Hot 100 nejdéle vévodícím singlem v jeho historii.

Ve videoklipu se vedle Humanoida objevují další elitní světoví hráči z týmů Gen.G, Team Liquid a EDward Gaming. Ti se s ním mohou střetnout na Worlds 2022 v souboji o titul mistra světa. Turnaj začíná už 29. září.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.