Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá šance. Registruj se a zahraj si turnaj o milion

24. 9. 2022 | 12:05 Counter-Strike 2 Turnaj
Konečně. Populární 2v2 turnaj Red Bull Flick v Counter-Strike: Global Offensive se rozšiřuje do dalších zemí. Nechybí ani Česko a Slovensko, dva státy, ve kterých je CS:GO jedním z historicky nejpopulárnějších esportových titulů. Pokud chceš ukázat svůj skill proti hvězdám domácí scény a následně na mezinárodním finále vyzvat nejslavnější tváře světového CSka, tak se přihlas do druhé slovenské kvalifikace. Ta je otevřená pouze pro občany Slovenska.
Red Bull Flick
Red Bull Flick
Zdroj: Red Bull

Dvoučlenné party budou na mapách vytvořených speciálně pro tuto soutěž bojovat v národních kvalifikacích Red Bull Flick. Nejlepší tým postoupí z národního finále do Kodaně, kde bude mít možnost se utkat s top světovými hvězdami.

Pokud se s nimi chceš porvat o 50 tisíc euro, máš šanci udělat první krok ve slovenské kvalifikaci 24. září, či v česko-slovenských 29. září a 6. října.

Jak hrát Red Bull Flick?

Zápas je mnohem svižnější a díky upraveným mapám nabízí nový způsob mobility i strategie. Cílem hry je udržet kontrolní body před svými protihráči. Oproti klasickému CS:GO připomíná hra spíše „Capture the Flag“.

Týmy postupující z první kvalifikace:

JakZaMlada (Sufurky209, MatyOff)
BurkaVhlave (_FluxX, vergiL)
maserskykurz (bestch, FoGGy)
2k15 (HenkkyG, NaturaL)

Co následuje?

Kdo postoupí z národního finále, dostane se na předetapovou kvalifikace Red Bull Flick Invitational. Nejlepší dvojice z národního kola si vyslouží plně hrazenou cestu a pobyt v Kodani. Top týmy z jednotlivých států budou bojovat o postup do ultimátního finále. V něm změří síly šestice amatérských hráčů s deseti vybranými profesionálními dvojicemi z nejlepších CS:GO týmů světa.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).