Přejít k hlavnímu obsahu

Sobotní finále Red Bull Flick: Kdo se porve o postup do Kodaně?

1. 10. 2022 | 09:45 Counter-Strike 2 Turnaj
140 přihlášených týmů, jen osm postupujících do národního finále. Slovenská kvalifikace Red Bull Flick se těšila velikému zájmu. Postupové síto bylo neúprosné, do dalšího kola se dostali jen ti opravdu nejlepší.
Red Bull Flick
Red Bull Flick
Zdroj: Red Bull

Z 280 hráčů slovenského Red Bull Flick zbyla nejlepší šestnáctka. Složení národních offline bojů je tak finální. 

Do mezinárodního finále postoupí jeden mančaft. Elitní slovenská osmička celků se 1. října v bratislavském Pontonu utká o to, kdo se bude moci porovnat s těmi nejlepšími v dánské Kodani. Turnaj bude živě vysílán na Twitch kanále PLAYzone.

Týmy ve finále:

JakZaMlada (Sufurky209, MatyOff)
BurkaVhlave (_FluxXvergiL)
70xic (TazerX, Filkopesko)
2k15 (HenkkyGNaturaL)
squadW (m0nster--, Asccorr)
mušteleche (Sparkus, G1BRALT)
Gort Esports (Mafi, pApizojT)
AbsoluteZ (DarkerSVK, Maola)

Jak probíhá Red Bull Flick?

Zápas je mnohem svižnější a díky upraveným mapám nabízí nový způsob mobility i strategie. Cílem hry je udržet kontrolní body před svými protihráči. Oproti klasickému CS:GO připomíná hra spíše „Capture the Flag“.

Finále pošle vítěze do Dánska

Kdo postoupí z národního finále, dostane se na předetapovou kvalifikaci Red Bull Flick Invitational. Nejlepší dvojice z národního kola si vyslouží plně hrazenou cestu a pobyt v Kodani. Top týmy z jednotlivých států budou bojovat o postup do ultimátního finále. V něm změří síly šestice amatérských hráčů s deseti vybranými profesionálními dvojicemi z nejlepších CS:GO týmů světa.

Skupiny národního finále
Skupina ASkupina B
JakZaMladaBurkaVhlave
2k15--70xic
muštelechesquadW
Gort EsportsAbsoluteZ
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).