Přejít k hlavnímu obsahu

O rekordy v nové sezóně není nouze. Level 400 byl pokořen již za 10 dnů!

29. 9. 2022 | 19:38 Fortnite Zajímavost
Aktuální sezóna tu není ani dva týdny a hráč LootStation je již na levelu 400! Svou cestu zdokumentoval na YouTube kanále, kde odhalil strategii pro získání co nejvyšší úrovně v tak krátkém čase.
Level 400 byl překonán v rekordním času.
Level 400 byl překonán v rekordním času.
Zdroj: Epic Games

Kapitola 3 sezóna 4 spatřila světlo světa v neděli 18. září. Ani ne o deset dní později, 26. září,  dosáhl přičinlivý hráč s přezdívkou LootStation úrovně 400. Kdekdo se domníval, že takový výsledek bez podvádění nebo využívání chyb ve hře není možný. Opak je však pravdou. 

Již na začátku sezóny vytvořil youtuber rekord v dosažení levelu 200 za pouhých 48 hodin. Hraní Fortnite je očividně velmi oddaný, v kombinaci s kopou volného času nazbyt má tak ideálně zaděláno na pokoření magické tisícovky. Věříme, že do konce sezóny o LootStation ještě uslyšíme. 

Dosažení úrovně 200 je relativně snadné, protože každý level vyžaduje pouze 80 000 XP. Majitelé battle passu si navíc mohou rovnou 100 levelů zakoupit. Požadavek na získání XP se však drasticky zvyšuje s tím, jak postupujete. Například LootStation bude potřebovat 160 000 bodů k dosažení úrovně 401, což je jednou tolik ve srovnání s nižším levelem.
 

I když dokončíte každou jednu výzvu ve hře, včetně těch denních, nedosáhnete tím na potřebný počet bodů. To znamená, že musíte poctivě otevírat každou truhlu, bednu s municí, a zkrátka vše, co potkáte.

LootStation strategii odhalil ve svém videu. Každou hru začíná v lobby botů, díky čemuž je hra mnohem jednodušší. Přistane v Loot Lake a pokusí se otevřít úplně každou truhlu a bednu s municí v této oblasti. Následně vstoupí do trezoru v lokaci a rozbije sudy se slurpem. Jakmile dokončí rabování, ukončí hru a vrátí se do lobby. A to celé opakuje stále dokola. K postupu mu také nemálo pomáhá STW, kde za mise taktéž získáváte potřebné body do battle royale. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.