Přejít k hlavnímu obsahu

Zeus v CS:GO. Dočká se taser někdy vlastních skinů?

30. 9. 2022 | 12:31 Counter-Strike 2 Spekulace
Skiny v CS:GO, to je vskutku oblíbený business. Existuje však několik zbraní a důležitých součástí hry, které se kosmetických předmětů ještě nedočkaly – granáty nebo třeba Zeus x27. Alternativa na nůž umí soupeře skutečně zaskočit, jaké by to ale bylo, kdyby zbraň zkázy oplývala skinem za několik stovek či tisíců dolarů? Popularita Zeuse by určitě hodně vzrostla.
Komunitní skin na Zeus
Komunitní skin na Zeus
Zdroj: Endrit (Steam Workshop)

Určitě se vám někdy stalo, že vás někdo v opravdu nevhodnou chvíli paralyzoval hračičkou, která nese jméno Zeus x27. Možná se to povedlo právě vám. Kvůli nulové odměně za zabití, oproti 1500 dolarům za nůž, ale není Zeus nijak oblíbený a vídáme ho opravdu jen zřídka. Například díky NBK se ukázal ale i na Majoru.

Pro některé volnočasové hráče jeho popularita možná není tak vysoká i proto, že momentálně ve hře nejsou na Zeus žádné skiny. Jen si představte jakou radost byste měli ze zabití nepřítelem taserem, jehož skin by měl hodnotu například tisíc dolarů. Podobně jako o nožů, za které hráči utrácejí největší částky.

Komunita Counter-Striku je velmi činná a odjakživa řídí se heslem: „Co neudělá Valve, uděláme my.“ Pod pultem tak vznikají desítky skinů na Zeuse, které level trollení posouvají na vyšší level. Nikdy totiž nevíte, jestli se vývojáři ze dne na den nerozhodnou předměty do hry skutečně přidat. Tvůrci jsou však připraveni.