Přejít k hlavnímu obsahu

Hledáme dobrovolníky na letošní MČR. Posuň s námi domácí esportovou scénu na novou úroveň!

29. 10. 2022 | 14:00 MČR
MČR 2022 ctí tradici a tak i letos návštěvníkům nabídne listopadovou nálož špičkového esportu na brněnském výstavišti. Hvězdy domácí scény, ty nejlepší herní akce, nadupaný doprovodný program a hala plná zábavy. To vše a mnohem víc je MČR a ty se můžeš stát jeho součástí. Přidej se k PLAYzone týmu a společně pojďme posunout domácí esport na novou úroveň. Chceš být u toho? Dveře jsou otevřené, tak neváhej a přidej se od 28. října v Brně k nám!
Hledáme dobrovolníky na letošní MČR!
Hledáme dobrovolníky na letošní MČR!
Zdroj: PLAYzone

Vodafone MČR v počítačových hrách se po roce hlásí s dalším ročníkem plným toho nejlepšího domácího esportu a ty se můžeš stát společně s námi jeho součástí jako dobrovolník. V období od 28. října do 7. listopadu by se nám hodila výpomoc, protože ačkoli náš tým čítá každým rokem větší a větší počet spolupracovníků, největší akci roku sami postavit nezvládneme. Herní týden pro hráče započne už 2. listopadu, víkendová akce pro návštěvníky pak proběhne 4. - 6. listopadu. Ty kromě akce přímo v  back stage můžeš v rámci dobrovolné činnosti získat i další odměny. Za pomoc při tvorbě eventu roku tě čeká:

  • vstupenka na veletrh Life! 2022, jehož je MČR součástí
  • MČR merch
  • dárky od našich partnerů
  • podílení se na největší tuzemské esportové akci
  • pokud budeš šikovný, oslovíme tě s nabídkou na dalších esportové akce

Kromě starých známých také rádi uvítáme nové tváře. Nejeden dobrovolník se později přidal k PLAYzone týmu na stálo, MČR tak může být tvou vstupenkou do světa esportu. Stačí vyplnit formulář níže, dojít na MČR ve vybraném termínu a budeš patřit mezi nás! Vyplnit můžeš libovolná data, přednost ale dáme těm, kteří mohou být součástí týmu po celou dobu. Formulář můžeš sdílet i s kámoši, odkaz najdeš ZDE. Deadline přihlášek je 20. 10. 2022

Štítky: MČR, dobrovolníci
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.