Přejít k hlavnímu obsahu

Rozcvička před MČR? Zahraj si CS:GO komunitní turnaj!

26. 10. 2022 | 09:20 Counter-Strike 2 Turnaj
Již v listopadu vypukne vrchol tuzemského CS:GO, nejlepší osmička týmů si to v Brně rozdá o neuvěřitelný balík! Pokud patříš k fanouškům, kteří se již nemohou dočkat, co přijde, nebo si rád čas od času střelíš v turnaji, pak pro tebe máme dobrou zprávu. Jedna z říjnových komunitních sérii patří CS:GO a potěší opravdu každého. Co vše jsme si pro hráče přichystali?
Alienware CSGO turnaje
Alienware CSGO turnaje
Zdroj: PLAYzone

Nekompromisní gamingové vybavení legendární značky, přesně tak jsou popisovány produkty Alienware, které se zaměřují především na hráče. Herní mašiny této značky jsou navrženy s nejvyšší precizností pro ty nejnáročnější uživatele. Kromě kvalitních komponentů se chlubí i unikátním designem. Společně jsme si pro vás s touto skvělou značkou připravili čtyři turnaje ve hře Counter-Strike: Global Offensive, kde nejlepším týmům rozdáme finanční odměnu v celkové hodnotě 5 000 Kč. 

Na účastníky čeká tradiční 2v2 aimový duel, pro nostalgii jsme připravili 5v5 turnaj na retro mapách a na závěr si můžete zahrát 5v5 turnaj na klasických mapách, které můžete vidět v těch nejlepších soutěžích!

Závěrečný turnaj začíná ve středu od 18 hodin. Všechny turnaje mají společný formát v podobě single-elimination BO1 zápasů, avšak mapy jsou různé. Doporučujeme proto nastudovat jednotlivé profily turnajů.

V celé sérii se rozdá celkem 5 000 Kč, zatímco turnaje v oldschool mapách rozdělí každý 2 000 Kč, aimové turnaje vítěze odmění 500 Kč. Kromě toho na vítěze těchto aim duelů čekají i vouchery  do naší Vodafone PLAYzone Areny.

Alienware CSGO turnaje
Alienware CSGO turnaje
Zdroj: PLAYzone
Harmonogram Alienware CS:GO komunitních turnajů:
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!