Přejít k hlavnímu obsahu

Slavia zbrojí před novou sezonou. Do týmu přichází mladé duo z Jablonce

6. 10. 2022 | 15:06 EA SPORTS FC 25 Přestup
Jeden odešel, dva přišli. Střídání stráží ve Slavia esports je kompletní, místo Martina „Kobby“ Strnada přišla dvojice Adam „Adulackk“ Hodina, Josef „Peposlav“ Uxa. Oba v posledním ročníku FIFA reprezentovali barvy Jablonce, v Edenu by se rádi posunuli mezi užší špičku.
Adulackk, CptKubajz, Peposlav
Adulackk, CptKubajz, Peposlav
Zdroj: Slavia esports

Adulackk a Peposlav se na scéně objevili v barvách Rulers Esports. Díky této organizaci v loňské sezóně utvořili esportovou divizi klubu FK Jablonec a objevili se na největších domácích turnajích. Mladé duo na velký úspěch zatím čeká, hledat jej ale už bude v novém dresu. Oba hráči se rozloučili se svým dosavadním angažmá a podobně jako u jiných známých domácích tváří se čekalo na to, komu se upíší pro novou sezónu.

Nyní už můžeme říci, že dvojitý přestup do ambicióznějšího prostředí je k medailím určitě přiblíží. Čekání je totiž u konce, oznámení se upeklo ještě před prvním turnajem, Launch Cupem na For Games. Adulackk a Peposlav zaujmou uvolněné místo po Kobbym a doplní Jakuba „CptKubajz“ Pudila v sešívaném dresu. Sparta i Slavia tak nyní mají tři reprezentanty, fanoušci se tedy mohou těšit na ještě více vyhrocených bitev.

Premiéru v novém týmu si už ve čtvrtek měl po boku CptKubajze odbýt Adulackk, kvůli nemoci a problémům se svým FIFA účtem jej ale na poslední chvíli nahradí staronový kolega Peposlav. Mladý hráč nebude pod takovým tlakem jako Seron po přestupu do Sparty, jeho výkony však budou pod drobnohledem. První dojem je ten nejdůležitější. Ve skupině FIFA 23 Launch Cupu se potká s Emericksonem, Dalasem a DRMim.

Turnaj na For Games rozcvičkou před děním následujících týdnů. Startuje totiž Hyundai MČR FIFA 23, jehož první offline zastávka zamíří do Brna už za měsíc. V kvalifikacích se trojlístek slávistů určitě ukáže.

Sestava Slavia esports:

 Česká republika Jakub „CptKubajz“ Pudil
 Česká republika Josef „Peposlav“ Uxa
 Česká republika Adam „Adulackk“ Hodina

Hyundai MČR FIFA 23
Hyundai MČR FIFA 23
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.