Přejít k hlavnímu obsahu

Co přinese staronové Call of Duty? Plány série by naopak mohly být opět futuristické

6. 10. 2022 | 19:54 Zajímavost
Beta období očekávaného dílu skončilo a dělí nás už jen několik týdnů od vydání Call of Duty: Modern Warfare II. Activision již přesně nastínil, co se změní před uvedením na trh na základě zpětné vazby od hráčů. Na co se tedy v dalším díle legendární střílečky můžeme těšit?
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 2
Zdroj: Activision

Konec beta testů znamená jediné – oficiální vypuštění nového titulu do světa se blíží. Datum 28. října má spousta fanoušků označeno ve svém kalendáři. Jeden důvěryhodný zdroj navíc navnazuje hráče, že nový díl bude obsahovat všechny mapy pro více hráčů z původního Modern Warfare 2. Zatím ale není nic potvrzeno.

Těšit se hráči mohou samozřejmě i na spoustu dalšího obsahu. Minulý měsíc Activision konečně odhalil Warzone 2.0, pokračování oblíbeného módu má vyjít 16. listopadu, tedy ani ne měsíc po vydání hry.

Fanoušci mimo vydání nového pokračování série řeší i další díly a pokračování franšízy až do roku 2025. Leaker RalphsValve prohlásil, že další hrou Sledgehammer Games bude Call of Duty: Advanced Warfare 2. Není žádným překvapením, že navrhovaná hra navazuje na futuristický titul Advanced Warfare z roku 2014.

V posledních několika letech se franšíza vrátila ke svým kořenům, takže možná je opět čas na změnu. „Sledgehammer Games si klade za cíl zbavit se stříleček ze světové války a místo toho se vrátit na bojiště budoucnosti a zahájit éru Advanced Warfare na nyní sjednoceném IW. motor 9.0,“napsal leaker.

CharlieINTEL vzápětí zareagoval, že podle jeho informací v Sledgehammer Games není v současné době vyvíjeno žádné Advanced Warfare 2, navzdory zvěstem. Také byla zmíněna nejistota ohledně dalšího projektu studia. Všechny fámy je třeba brát s rezervou, hráči jsou ale dychtiví po jakýchkoliv novinkách.

Štítky: call of duty
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.