Přejít k hlavnímu obsahu

ŠKODA eChallenge Champions Special: Souboj esportových mistrů

6. 10. 2022 | 17:49 PR článek
Značkový seriál ŠKODA Motorsport eChallenge přináší všem fanouškům virtuálních závodů exkluzivní souboj mezi devítinásobným vítězem Jonem Shaefferem a mistrem světa ve hře DiRT 2.0 z roku 2021, Lukášem Matějou. On-line souboj mezi oběma šampiony se uskuteční v neděli 9.10. 2022 od 15:30 do 17:00 na třech rychlostních zkouškách Rally Wales, které budou uveřejněny v pátek 7.10. 2022 v 15:00. 
ŠKODA eChallenge Champions Special
ŠKODA eChallenge Champions Special
Zdroj: Škoda

Event bude moderován přímo z továrny ŠKODA Motorsport ve středočeských Plazech. Oba hráči budou své jízdy streamovat ze svého domácího prostředí - Jon Shaeffer z Francie a Lukáš Matěja z České republiky. Přímo ve studiu bude jejich jízdy komentovat spolu s moderátorem i Jan Kopecký, mistr světa kategorie WRC2 z roku 2018, který má se šotolinovými rychlostními zkouškami ve Walesu bohaté zkušenosti.

Oba jezdci se na tento speciální díl ŠKODA Motorsport eChallenge velmi těší. Jon Shaeffer patří mezi tradiční účastníky tohoto seriálu. Od roku 2020 se účastnil všech 11 dílů a 9 z nich dokázal vyhrát.

„Souboj s jedním z nejlepších jezdců v historii hry DiRT 2.0 je pro mě opravdová výzva. Pojďme na to!“ říká Shaeffer k víkendové výzvě. Lukáš Matěja je bude snažit  Jonovu cestu za 10. vítěztvím maximálně ztížit: „Vyhrát World Series ve hře DiRT 2.0 byl skvělý pocit a doufám, že podobnou euforii zažiji i o nadcházejím víkendu. Moc se na duel s Jonem těším,“ dodává Matěja.    

Celý event bude živě streamován na Facebooku a YouTube.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).