Přejít k hlavnímu obsahu

Vládci české scény. Stanou se SINNERS šestinásobnými šampiony Sazka eLEAGUE?

7. 10. 2022 | 11:00 Counter-Strike 2 Preview
Šestá sezóna Sazka eLEAGUE má před sebou velké finále. Na For Games se bude hrát o 500 tisíc korun pro vítěze, což je druhá největší suma roku na českých turnajích, hned po listopadovém Tipsport MČR CS:GO. Doplnit zlatou sbírku se budou snažit SINNERS, hladová konkurence má ale větší šanci na sesazení z trůnu, než kdy předtím.
SINNERS na For Games
SINNERS na For Games
Zdroj: SINNERS

Složení play-off Sazka eLEAGUE je naprosto totožné jako v loňském roce. SINNERS opanovali základní část a v semifinále se utkají s eSubou, která prošla osmifinálovým kolem, druhou dvojici poté opět utvoří ENTERPRISE a Entropiq Prague. Jediný rozdíl je ten, že EP tentokrát skončili v základní části druzí.

Loňské vyvrcholení české ligy nabídlo čtyři těsné zápasy, z nichž jen jeden ale nabídl třetí mapu. Finále SINNERS proti ENTERPRISE však bylo ozdobou veletrhu For Games. Dočkáme se letos stejného pořadí? Hříšníci útočí na šestý titul v řadě, spolu s Tipsport MČR CS:GO by tak mohli zakončit tříletou nadvládu.

V semifinále překvapivě chybí Dynamo Eclot, aktuálně nejlepší český tým dle HLTV žebříčku. DNE bohužel v osmifinále nestačili na eSubu, která tím jasně dala konkurentům najevo, že tentokrát bez medaile odjíždět z Prahy nechce. Ukázat se jistě budou chtít i hráči EIQ Prague. Opět po roce jsou SINNERS a ENTERPRISE hlavními kandidáty na finálovou bitvu, boje však mohou být ještě vyrovnanější, než tomu bylo dříve.

Po čtvrtečním FIFA turnaji začíná CS:GO program v pátek od 11:30, kdy SINNERS vyzvou eSubu. Střetnutí ENTERPRISE proti Entropiq Prague by mělo započít okolo 15:00. Podobným časům by měl patřit i finálový den, jen se startem finále o hodinu později. Sledovat celé dění můžete tradičně na streamu eleaguecz.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.