Přejít k hlavnímu obsahu

Rocket League a Fortnite? Tvůrci map se radují!

9. 10. 2022 | 18:26 Fortnite Tutorial
Fortnite a Rocket League jsou dvě hry, které budou již navždy spojeny. Mají však jen velmi málo společného. Jedna je nejoblíbenější Battle Royale hrou na světě a druhá je sportovní hrou s „tak trochu“ vylepšenými auty.
Fortnite a Rocket League pokračují další spoluprací
Fortnite a Rocket League pokračují další spoluprací
Zdroj: Epic Games

Epic Games, který má na svědomí Fortnite, před několika lety koupil Psyonix, společnost stojící za Rocket League. Od té doby se vývojář snažil obě hry propojit různými způsoby. Ve Fortnite představil několik spoluprací a výzev, které nabízejí odměny do Rocket League. Nejnovější crossover je ještě o něco zábavnější. 

V rámci aktuální spolupráce lze nyní vzít auto z Rocket League, známé také jako Octane Spawner, a postavit pro něj vlastní mapu! Některé z nejlepších pak budou uvedeny ve speciální sérii Discover v listopadu 2022. Celý návod pro stavbu mapy a odeslání vývojářům zveřejnil Epic Games na svých stránkách.
 

Mapa pro inspiraci, kde Epic Games  vytvořil rampy a překážky, se jmenuje  Octane Tutorial. Najdeme jí na hlavní stránce nebo pod kódem ostrova 7808-4434-5127.

Nyní tak můžete řídit nejslavnější vozidlo z  Rocket League ve Fortnite. A jak byste očekávali, chová se stejně jako na hřišti ve své domovině. 

Pro hráče Rocket League, kteří zatím hraní Fortnite odkládali, to může být ideální doba, aby vyzkoušeli aspoň některé z herních map v creativu.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.