Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš vyhrát kopii hry FIFA 23? V tom případě neváhej a zapoj se do soutěže!

12. 10. 2022 | 12:00 EA SPORTS FC 24 Soutěž
Od vydání nejnovějšího dílu ze série FIFA už uběhl týden, ale pokud ještě nemáte kopii ve své knihovně, tak v tom případě zbystřete. Společně s Tomášem „TheHateris“ Rysem jsme si pro vás připravili soutěž, kde jednu můžete vyhrát! Podmínky pro zapojení navíc nejsou vůbec složité.
Soutěž o kopii hry FIFA 23!
Soutěž o kopii hry FIFA 23!
Zdroj: EA Sports

Pokud váháš nad koupí nejnovějšího vydání ze slavné herní série FIFA, nebo se ti prostě nechtělo utrácet peníze, tak v tom případě pro tebe něco máme. Na instagramovém profilu MČR v počítačových hrách jsme si připravili společně s Tomášem „TheHateris“ Rysem soutěž o jednu kopii hry FIFA 23. Chceš vyhrát? V tom případě se mrkni na jednoduchá pravidla!

  • Dej follow na profily @thehateris a @mcr.gg
  • Označ největšího fanouška hry FIFA, se kterým si ji hned zapaříš!

Navíc pozor, pokud přesdílíš soutěžní příspěvek k sobě do stories, tak se tvá šance na výhru rapidně zvyšuje!

 

Samozřejmě každá soutěž má někdy svůj konec a ta naše ho má konkrétně 19. října. Takže doporučujeme pořádně sledovat náš profil, protože o vyhlášení rozhodně nechceš přijít!

Navíc pokud si budeš věřit a FIFA ti půjde, tak se můžeš zapojit do Hyundai MČR FIFA, kde se příští rok v květnu bude hrát o neuvěřitelných 210 tisíc Kč! Tak na co ještě čekáš, naběhni na Instagram, nahoď follow na zmíněné profily, označ kámoše a doufej, že se štěstí usměje právě na tebe!

Štítky: FIFA 23, soutež
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.