Přejít k hlavnímu obsahu

Šlápli jste vedle? Již zítra dostanete možnost vrátit některé skiny!

11. 10. 2022 | 18:03 Fortnite Tutorial
Každému se někdy stane, že impulzivně nakoupí skin nebo kosmetický předmět z Item Shopu a krátce poté svého činu lituje. Naštěstí nám Epic Games dovoluje jednoduché řešení. Použití refund tokenu pro vrácení peněz, resp. herní měny V-bucks.

Free tokeny pro vrácení skinů a kosmetiky
Free tokeny pro vrácení skinů a kosmetiky
Zdroj: Epic Games

Vrácení nevhodného nákupu je však omezené a hráči ho mohli provést až do předloňského roku maximálně třikrát. Dobrou zprávou však je, že Epic Games poskytuje od loňského roku jeden nový lístek pro vrácení peněz každých 365 dní. 

Až aktualizace v18.20 přesně před rokem nám přinesla tuto novinku. Do té doby platilo, že každý účet měl maximálně tři možné tokeny pro vrácení. Po jejich vyčerpání již nebylo možné vrátit zhola nic. Až 12. října 2021 během kapitoly 2 sezóny 8 přišla tato změna.

Nyní, přesně po roce, tak ve středu 12. října tak dostaneme jeden nový token. Chcete-li získat náhradu, otevřete záložku nastavení a přejděte na kartu účet a soukromí. Vyberte možnost vrátit nebo zrušit nákup. Z nabízených možností vyberte, kterou chcete vrátit a potvrďte. Nezapomeňte, že vrátit lze pouze položky zakoupené v posledních 30 dnech.

Jakmile to uděláte, kosmetické předměty, které jste vybrali, budou odstraněny z vašeho inventáře a získáte zpět uhrazené V-Bucks. Pokud je toto váš poslední lístek pro vrácení peněz, budete muset počkat dalších 365 dní, než dostanete další.

Chcete-li zkontrolovat, kolik lístků pro vrácení peněz máte nebo kdy získáte nové, otevřete stránku vrátit nebo zrušit nákup. 
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.