Přejít k hlavnímu obsahu

Jaká jsou očekávání od týmů na IEM Rio? PLAYzone Podcast začíná dnes v 17:00

13. 10. 2022 | 14:50 Counter-Strike 2 PLAYzone
Trio moderátorů PLAYzone Podcastu tentokrát bude brouzdat vodami blížících se CS:GO turnajů. Bezpochyby největší událostí je Major v Brazílii. IEM Rio bude hostit 24 týmů a diváci mohou očekávat tierlist plný zajímavých názorů. Dostaneme se ale určitě i k dalším tématům.
PLAYzone Podcast 32. díl
PLAYzone Podcast 32. díl
Zdroj: PLAYzone

32. díl oblíbeného PLAYzone Podcastu opět nabídne známé trio moderátorů. Jakub „Kany“ Jícha, Pavel „Tučňák“ Kristián a David „Sphexxai“ Jelínek si jako téma nadcházející epizody zvolili blížící se turnaje na CS:GO scéně. Naposledy se hovořilo o Road to Rio, nyní přijdou na řadu samotná očekávání pro Major.

Kromě blížícího se Majoru dojde také na diskuzi o menším turnaji ESL Challenger Rotterdam. Zároveň nejde vynechat ani BLAST Premier Fall Showdown, což je další Tier 1 turnaj na světovém okruhu. Pro nejčerstvější nálož informací a novinek si tak nezapomeňte naladit PLAYzone Podcast ve čtvrtek od 17:00.

Štítky: PLAYzone Podcast
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.