Přejít k hlavnímu obsahu

K'Sante po vzoru Lil Nas X. Jak získat prestižní skin popové hvězdy?

19. 10. 2022 | 19:12 League of Legends Gaming
Zatímco fanoušci League of Legends poznávají nejnovější přírůstek na Summoner's Riftu a učí se jeho schopnosti, Riot Games také představili nový prestižní skin, který se nepodobá žádnému jinému skinu ve hře. Získat jej lze hraním samotného LoL.
Prestige Empyrean K'Sante
Prestige Empyrean K'Sante
Zdroj: Riot Games

Riot spolupracoval u příležitosti letošního mistrovství světa v League of Legends s oceňovaným rapperem a zpěvákem Lil Nas X na vytvoření jedinečného skinu. Prestige Empyrean K'Sante je první umělecká spolupráce v historii League of Legends, díky níž je skin jedinečný.

Vzhled navíc nebude možné zakoupit prostřednictvím obchodu, ale místo toho jej lze získat skrze události Worlds 2022, hraním hry na Summoner's Riftu, Howling Abyss či Teamfight Tactics. Hráči budou muset získat 2 000 Worlds tokenů, aby si mohli skin dovolit.

Díky tmavě fialové a zářivě růžové barvě se K'Sante k zabíjení oblékl do krásného oblečení vhodného pro hrdinu Nazumahu. Na svém splash artu je obklopený růžovými motýly, což je symbol, který Lil Nas X použil pro mnoho různých aspektů jeho kariéry, od coveru jeho posledního alba Montero až po tetování motýla na krku.

Oslavy spojené se slavnou hudební osobností nekončí. Lil Nas X zahraje oficiální hymnu Worlds 2022 STAR WALKIN na zahajovacím ceremoniálu finále turnaje v San Franciscu.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.