Přejít k hlavnímu obsahu

MČR je zábava na celý den: Ninja dráha, fotbálek, herní kompy, konzole, závodní simulátory i UFC

31. 10. 2022 | 09:07 MČR
Největší herní festival v Česku a na Slovensku proběhne 4. až 6. listopadu na brněnském výstavišti. A bude to tam pořádně vřít. V rámci festivalu Life! se vedle SPORT a DANCE částí odehraje dlouho očekávané finále Tipsport MČR CS:GO. Jenom o vrcholném soutěžení ale tento víkend nebude. Pro hráče a hráčky všech věkových kategorií máme připraveny více než dvě desítky stánků s rozmanitým zábavně-technologickým programem.
MČR 2021
MČR 2021
Zdroj: PLAYzone

Klíčovým prvkem letošní akce bude pódium pro zápasy Tipsport MČR CS:GO, kde se osmička týmů utká o rekordní sumu 2 000 000 Kč. Součástí listopadového eventu bude také Hyundai MČR FIFA, v nejnovějším díle populární fotbalové hry se přímo na výstavišti odehraje první zastávka ročníku. Přijít vyzkoušet si novou FIFU mohou k Hyundai i návštěvníci, připraveny budou také závodní simulátory se hrou Assetto Corsa.

Buď na Tipsport MČR CS:GO i ty! Vstupenky na herní akci roku začínají na 180 Kč ≫

Herní konzole a simulátory spojí také Datart, u kterého se navíc můžete něco přiučit od skutečného závodníka. Samsung zase rozmanitost platforem doplní o nejnovější modely telefonů a tabletů. Sportovní hry budou hrát prim u Western Digital a jejich disků, zatímco na stánku Óčka se bude zápasit v UFC i se známými influencery. Právě tady budou také probíhat autogramiády hvězdných interpretů Halftime show, takže v neděli určitě nepropásněte možnost se potkat s Rytmusem, Majkem Spiritem či Pauliem Garandem.

MČR 2021
MČR 2021
: PLAYzone

U konzolí ještě zůstaneme, protože tradiční a oblíbenou součástí expozice je Nintendo. Těšit se můžete na desítky herních zařízení a ty nejnovější exkluzivní tituly. Ještě větší prostor zabere Česká spořitelna s projektem Zdravý hráč, kteří společně utvoří možná vůbec nejunikátnější zónu. Obří ninja dráha, fotbal nebo třeba střelba na terč. Právě tady si budete moci přijít odpočinout i jiným způsobem než hraním.

VIP vstupenky už jsou skoro vyprodané! Dopřej si v Brně ten nejlepší herní zážitek ≫

Chill zónu do Brna z pražské Vodafone PLAYzone Areny přiveze Vodafone, což mimo to znamená i konzole, nabušené počítače a virtuální realitu. Tu pro návštěvníky přichystá také společnost Egit. Zahrát si na pořádných strojích budete moci i na stáncích DELL, HAL3000 a LG, kde budou po celý víkend probíhat také četné soutěže o hezké ceny. Něco k zakousnutí zase přinese Pringles a jeho atrakce s chutnými chipsy.

MČR 2021
MČR 2021
: PLAYzone

Když jsme u občerstvení, tak stánek Red Bullu s vlastním autobusem nabídne jeden z barů. Přichystaných zde také bude osm herních sestav s netradičním 2v2 módem Flick. Značka energetických nápojů bude zapojená i do stánku Sampi, kam během víkendu dorazí jejich hráčské hvězdy. Týmový program se svými hráči a tvůrci budou mít připraveni také SINNERS, Entropiq, Cryptova a ENTERPRISE.

Zlatou střední cestou jsou vstupenky kategorie Premium v jednodenní i třídenní verzi ≫

Pokud patříte mezi ty, kteří si rádi z podobných eventů odvezou suvenýr na památku a nepoštěstí se vám v některém ze stánkových turnajů či tombole, jejíž detaily před akcí zveřejníme, tak právě pro vás budou v expozici nachystány prodejní stánky. Ivan „Dev1“ Lazarov přijede s produkty značky DEV1S, brýle nabídne GUNNAR a FADEE se Styleshopem znamenají produkty všeho druhu, kde si každý vybere to své.

Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.