Přejít k hlavnímu obsahu

V chatě zahalené temnou mlhou na nás čeká výzva. Vítejte v Knowby cabin

20. 10. 2022 | 19:30 Fortnite Tutorial
The Knowby cabin je nově pojmenovaná lokace ve Fortnite. Do hry byla přidána s poslední aktualizací, která vyšla v úterý 18. října. Chata rodiny byla poprvé ústředním dějištěm ve filmu Evil Dead z roku 1981. Následně pak figurovala i v populární stejnojmenné hororové trilogii.
The Knowby cabin
The Knowby cabin
Zdroj: Epic Games

Návštěva domu a otevření truhel jsou jedny z nových úkolů a je potřeba je dokončit pro získání odměn. Kromě pokroku v celé řadě úkolů získáte i 15 000 xp, což není zrovna málo. 

Nejobtížnější částí nové výzvy je Knowby vůbec najít. Nová lokalita je totiž ukrytá v lese. Kromě toho je místo s hororovou tématikou obklopeno temnou mlhou. Knowby však hravě najdete na mapě. Stačí otevřít stránku s úkoly a místo bude označeno. Najdete ji v západní části ostrova kousek od Reality Tree.
 

Měli byste však být opatrní. Jakmile se k místu přiblížíte, vaše obrazovka ztmavne. Většina truhel se nachází v tajném suterénu. Do něj se dostanete, když rozbijte podlahu na pravé straně.

Sklep také obsahuje několik beden s municí a truhel, které hledáte. Pokud potřebujete rychle zbraň, Ash Williams, NPC hlídající Knowby, prodává fialovou Lever Action shotgun. Jakmile otevřete celkem pět truhel, máte splněno a můžete se vypravit zpátky do veselejších končin, třeba na hřbitov přetékající vtipem.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.