Přejít k hlavnímu obsahu

Profesionální podmínky a ceny v hodnotě 225 tisíc. To je Esport CUP powered by Telekom a T-Mobile

Nejeden hráč počítačových her se někdy zasnil, jaké by to bylo živit se esportem a vydělávat si svým skillem. To, čeho dosáhne jen maličký zlomek gamerů, teď můžeš zažít na vlastní kůži. 26. listopadu si během Esport CUP powered by Telekom v centrále Slovak Telekomu a Esport CUP powered by T-Mobile v Magenta Experience Centru vyzkoušíš, jaký je život profíka a zahraješ si o ceny v celkové hodnotě 225 tisíc korun. Stačí se zaregistrovat.
Esport CUP powered by Telekom a T-Mobile
Esport CUP powered by Telekom a T-Mobile
Zdroj: Telekom

Jedinečná příležitost pro všechny hráče z Česka a Slovenska. Přijet na LAN turnaj pro osm pětičlenných mančaftů, vše plně hrazené, zahrát si na parádních mašinách a bojovat při tom o ceny v hodnotě 225 tisíc korun? Taková šance se jen tak nenaskytne.

Přihlásit se může kdokoli, kdo již oslavil šestnácté narozeniny. Nevadí, jestli nejsi v LoLku v nejvyšší divizi, zahrát si na turnaji můžeš i tak. Hlavním cílem soutěže je prostě geniální pařba League of Legends v profesionálním prostředí.

Registrace není nikterak složitá. Buď mezi prvními osmi, dojdi na oficiální web a přihlas se. Pak jen dojedeš 26. listopadu do pražského Magenta Experience Centra (pro Česko) nebo do bratislavské centrály Slovak Telekom (pro Slovensko) a vyrazíš do boje na Summoner's Riftu.

Na obou národních soutěžích se představí osm celků rozdělených do dvou skupin. Do mezinárodního kola postoupí dva nejlepší, kteří se utkají v česko-slovensko-maďarském souboji. V národní soutěži se hraje o ceny v hodnotě 125 000 Kč, během velkého finále pak v hodnotě 100 000 Kč.

V Praze i Bratislavě se kromě League of Legends turnaje uskuteční také showmatch v League of Legends: Wild Rift. Dva influenceři proti sobě postaví tým spolu se svými fanoušky a utkají se v mobilní hře od Riot Games. Na místě bude mimo jiné chill zóna s nejnovějšími konzolemi.

Projekt Esport CUP powered by T-Mobile vám přináší mobilní operátor T-Mobile, výrobce židlí té nejvyšší kvality DXRacer a jedinečný vzdělávací prostor Magenta Experience Center. Slovenský turnaj se uskuteční díky podpoře Telekomu. Přímý přenos z turnaje bude vysílán na kanálech PLAYzoneCZ a PLAYzoneUP.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).