Přejít k hlavnímu obsahu

Známe jméno prvního nebožtíka. Naučte se děkovat, pokud nechcete dopadnout jako on!

22. 10. 2022 | 17:00 Fortnite Update hry
Je jednou z nejoblíbenějších postav Fortnite. Bohužel se zdá, že ho nejnovější aktualizace Epic Games poslala pod hlínu. Co zjistíte z náhrobků?
Náhrobní kameny ve Fortnite
Náhrobní kameny ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Aktualizace, která zahájila Fortnitemares, je svým podtextem čím dál zábavnější. Přinesla mimo jiné několik změn na mapě, což nám umožnilo najít interaktivní hroby na několika místech na ostrově.

Jeden náhrobek patří i oblíbené postavě Marvelu a vypadá to, že se ho Epic Games zbavili za to, že nepoděkoval řidiči autobusu! 

Poděkování řidiči autobusu je meme, který se roku 2018 stal velmi populárním. Miliony uživatelů internetu z celého světa si z toho dělaly legraci, až se Epic Games rozhodl ho opravdu přidat do hry. Díky této funkci můžeme poděkovat řidiči autobusu, než zamíříme na mapu. Je to také milník, za který dostáváme body.

Deadpool je jednou z postav, která odmítla poděkovat řidiči autobusu. Populární antihrdina Marvel nás dokonce požádal v kapitole 2, sezóně 2, abychom neděkovali. Deadpool byl také první „tajný skin“, který byl součástí spolupráce. Spousta hráčů dodnes považuje tuto sezónu za vůbec nejlepší a Marvel postava byla třešničkou na dortu.

Deadpool ve Fortnite
Deadpool ve Fortnite
Foto: Epic Games

Abychom však mohli odemknout skin, museli jsme splnit několik exkluzivních úkolů. Jeden z nich byl nepoděkovat řidiči autobusu, což se nakonec stalo i důvodem hrdinova skonu. Najdeme totiž náhrobek, který jednoduše říká „Nepoděkoval jsem řidiči autobusu“ a značí poslední místo jeho odpočinku. Náhrobní kámen najdeme v Beach Bash, jihozápadně od Reality Tree.

Pokud se chcete vyhnout tomu, abyste skončili stejně jako Deadpool, nezapomeňte na začátku každého zápasu poděkovat! Ve výchozím nastavení to uděláte stejnou klávesou jako dáváte emote. Děkovat můžete poděkovat, jen když jste v autobusu. Díky tomu získáte bonusové XP, které vám pomohou levelovat battle pass.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.