Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší TOTW historie? Dařilo se Mbappému, Dembélému i brazilské hvězdě

25. 10. 2022 | 08:47 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Vypadá to, že následující Team of the Week ve FIFA 23 bude jeden z nejlepších v historii. O víkendu se totiž dařilo největším hvězdám světového fotbalu. Blýsknuli se Kylian Mbappé, Vinícius Jr. nebo Jude Bellingham. Pokud budou vývojáři z EA Sports hráčům přát, dočkáme se opravdu parádních karet.
Nejlepší TOTW roku?
Nejlepší TOTW roku?
Zdroj: twitter.com/@saf_gg

Dva góly, jedna asistence. Takovou bilanci měl v pátečním utkání Ligue 1 mezi PSG a Ajacciem Kylian Mbappé. Francouzský útočník byl hlavním hnacím strojem mašiny z hlavního města, která svého soupeře porazila bez větších problémů 3:0. Sám Mbappé si tak s největší pravděpodobností vyslouží první TOTW kartu ve FIFA 23.

Registruj se do třetí kvalifikace Hyundai MČR FIFA!

Stejně jsou na tom také křídelníci ze španělské La Ligy Ousmane Dembélé a Vinícius Jr. První jmenovaný asistoval hned u tří gólů, přičemž jednu branku sám vsítil. Brazilec v zápase Realu proti Seville přihrál na dva góly.

Mezi hvězdy, které by se také měly dostat do TOTW, patří také Jude Bellingham. Záložník Borussie Dortmund pomohl svému celku dvěma góly k demolici Stuttgartu 5:0.

Zajímavě vypadá i karta Juana Cuadrada. K vysoké rychlosti nabízí také výborný driblink, který je ve FIFA vždy velkým pomocníkem. Dvě asistence proti Empoli by měly Kolumbijci stačit.

Team of the Week přijde do FIFA 23 tradičně ve středu v 19:00. Hyundai MČR FIFA tak bude ideální příležitostí, kdy vyzkoušet svůj mančaft a popřemýšlet nad případnými změnami.

Registruj se do třetí kvalifikace!
Registruj se do třetí kvalifikace!
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).