Přejít k hlavnímu obsahu

Rytmus na MČR! Dnešní vrchol esportové sezóny doplní show hudebních hvězd

6. 11. 2022 | 11:17 Counter-Strike 2 MČR
Letošní finálový den bude speciální. Vedle nejlepších týmů česko-slovenské CS:GO scény se představí také Rytmus a další známí interpreti. Halftime show s Rytmusem, Majkem Spiritem a Paulie Garandem začne v 17:00, hned před nejdůležitějším zápasem sezóny.
Rytmus
Rytmus
Zdroj: PLAYzone

Revoluční sezóna se vším všudy musí přijít s novinkami také na samotném finále. Po vzoru Super Bowlu, jedné z nejsledovanějších sportovních událostí na světě, tak před soubojem o titul proběhne takzvaná halftime show. Každoroční oslava domácího esportu láká na zábavu všeho druhu a hvězdy různých odvětví.

V neděli to v 17:00 před finále Tipsport MČR CS:GO přímo na stage rozbalí přední domácí interpreti. Esportové fanoušky a jiné příznivce před nejdůležitějším zápasem roku dostanou do varu Rytmus, Majk Spirit, Paulie Garand a jejich audiovizuální show. Na finále letošní sezóny to bude vřít, což ví i sám Rytmus!

Vyvrcholení esportového roku 2022 se uskuteční 2. až 6. listopadu tradičně na brněnském výstavišti. Turnaj odstartuje skupinovými boji ve středu, pro veřejnost bude akce přístupná od pátku do neděle. Naladit se na finálový den budete moci na VIP party s dalšími interprety, která proběhne ze soboty na neděli.

Užít si nejdůležitější víkend českého esportu můžete několika způsoby. Jednodenní vstupy na vysoce očekávaný nedělní den začínají na 180 Kč, v nabídce jsou také Premium a VIP varianty. Pro VIP návštěvníky budou připravené pohodlné gauče, vodní dýmka a neomezený přístup k baru i na party. Buď u toho s námi!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.