Přejít k hlavnímu obsahu

Zázrak se nekoná, čtvrteční den je u konce. Jak dopadlo dění ve skupině B?

3. 11. 2022 | 21:58 Counter-Strike 2 MČR
Čtvrteční program Tipsport MČR CS:GO patřil skupině B. První zápas prohrál obhájce ze SINNERS proti ostravské Cryptově. Druzí loňští finalisté ENTERPRISE se úspěšně porvali se Sampi.Tipsport, kteří si následně padli se SINNERS a na turnaji končí. Prvním postupujícím ze skupiny B se nakonec stali ENTERPRISE.
Cryptova na Tipsport MČR CS:GO
Cryptova na Tipsport MČR CS:GO
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

ENTERPRISE - Cryptova 2:0 (16:14, 19:15)

Závěr čtvrtečního programu vyšel lépe ENTERPRISE, kteří se s Cryptovou rvali jako houževnatí lvi a Cryptova byla jejich kořistí. EP se tak stali druhým semifinalistou, zatímco na Cryptovu čekají podruhé SINNERS.

SINNERS - Sampi.Tipsport 2:0 (16:5, 16:5)

Jednostranný přejezd. Tak by se dala v krákosti popsat eliminční série mezi SINNERS a Sampi.Tipsport. Mladá sestava v barvách organizace Jakuba Jankta byla o dvě úrovně níž než česko-slovenská jednička ze SINNERS a hned po svém prvním hracím dni se loučí s Tipsport MČR CS:GO. 

ENTERPRISE - Sampi.Tipsport 16:11

Zklamání pro Sampi.Tipsport po parádním začátku, kdy vedli 8:1. ENTERPRISE se dokázali rychle na své teroristické straně vrátit do zápasu a na CT už bez větších problémů vývoj utkání otočili.

SINNERS - Cryptova 8:16

Jen málokdo čekal, že česko-slovenská jednička ze SINNERS prohraje hned první zápas letošního Tipsport MČR CS:GO. Ale stalo se.

Od prvních kol byla Cryptova lepším týmem a drtila SINNERS. Perfektní premiéru zažil Oldřich „PR“ Nový. S 21 killy byl nejlépe střílejícím hráčem svého mančaftu a může se těšit na zápas o postup do play-off na konci čtvrtečního dne.

Brány brněnského výstaviště se veřejnosti otevřou v pátek ráno. Ještě před tím ale bude potřeba odehrát čtvrteční program skupiny B. Fanoušci se doma na streamu mohou těšit na vstup do turnaje v podání SINNERS, ENTERPRISE, Sampi.Tipsport a Cryptovy. Ve hře bude hodně, protože kdo dvakrát vyhraje, ten bude mít v pátek volno. Dvakrát poražený naopak končí a na letošní obří stage si bohužel nezahraje.

Harmonogram skupinové fáze
Čtvrtek 3. listopaduKomentují:
13:00SINNERS vs. CryptovaJoshua + Sphexxai
~14:30ENTERPRISE vs. Sampi.Tipsport

~16:30

SINNERS vs. Sampi.TipsportKoty + Lomister
~19:30ENTERPRISE vs. Cryptova
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.