Přejít k hlavnímu obsahu

Známé tváře Twitche i esportové osobnosti. Na koho se můžeš těšit v Praze a Bratislavě?

Jedinečná příležitost pro všechny hráče z Česka a Slovenska. Přijet na LAN turnaj pro osm pětičlenných mančaftů, vše plně hrazené, zahrát si na parádních mašinách a bojovat při tom o ceny v hodnotě 225 tisíc korun? Taková šance se jen tak nenaskytne. Součástí Esport CUP powered by Telekom a T-Mobile budou navíc osobnosti ze světa gamingu a esportu.
Tváře turnaje
Tváře turnaje
Zdroj: Telekom

V Praze i Bratislavě se totiž kromě League of Legends turnaje uskuteční také showmatch v League of Legends: Wild Rift. Dva influenceři proti sobě postaví tým spolu se svými fanoušky a utkají se v mobilní hře od Riot Games.

Na Slovensku svou pětici složí „Žolík“ a „Redy“, známé tváře Twitch streamů. V Česku si to na Riftu rozdají „XOKaja“ a „Shil0u“, jedny z nejsledovanějších streamerek u nás.

Komentovat akci v počítačové i mobilní verzi League of Legends budou stálice domácí scény. V Praze se objeví Jiří „Bananides“ Johanides, David „Davkouny“ Vogel a Prokop „Hippowan“ Sojka. Bratislavský turnaj přivítá Tomáše „Mortsche“ Anděla, Jana „Kangae“ Sekaninu a Kamila „Kamilius“ Košťála.

Esport CUP powered by Telekom a T-Mobile
Esport CUP powered by Telekom a T-Mobile
: T-Mobile

Osm celků na každé národní soutěži v League of Legends bude rozdělených do dvou skupin. Do mezinárodního kola postoupí top 2, která nastoupí v česko-slovensko-maďarském souboji. V národním turnaji se hraje o ceny v hodnotě 125 000 Kč, během velkého finále pak v hodnotě 100 000 Kč.

Slovenská soutěž už je zaplněná, v té české zbývá několik posledních míst, tak neváhej a registruj se!

Projekt Esport CUP powered by T-Mobile vám přináší mobilní operátor T-Mobile, výrobce židlí té nejvyšší kvality DXRacer a jedinečný vzdělávací prostor Magenta Experience Center. Slovenský turnaj se uskuteční díky podpoře Telekomu. Přímý přenos z turnaje bude vysílán na kanálech PLAYzoneCZ a PLAYzoneUP.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).