Přejít k hlavnímu obsahu

Bulánci potvrzují vstup do předběžného přístupu! Fanoušci se nemohou dočkat

8. 11. 2022 | 16:45 Gaming
Studio SleepTeam pilně pracovalo a dolaďovalo dlouho očekávané pokračování legendárních Bulánků. Přes sedm milionů vybraných korun přispělo na oživení české herní klasiky a jen dny nás dělí od jejího vydání. Datum 14. listopadu mají fanoušci už v kalendářích zaškrtnuté.
Bulánci 2.0
Bulánci 2.0
Zdroj: YouTube

Od začátku září bylo známé, že Bulánci budou do světa vypuštěni v polovině listopadu, přesněji řečeno 14. 11. při konání akce Czech & Slovak Games Week, která začíná na Steamu v 19 hodin našeho času. Toto datum platí ale pouze pro podporovatele, kteří na Startovači přihodili finanční příspěvek. Zbytek si bude muset stále počkat. Zároveň se omlouvají, že slíbené klíče pro předběžný přístup nestihli poslat, takže všem dorazí až v den vydání na mail. Svůj klíč uvidí podporovatelé od 14. 11. na Startovači v zóně odměn.

Samozřejmě to ale není všechno, studio SleepTeam nás nenechalo bez ochutnávky a týden před vydáním zveřejnilo gameplay ze hry. Můžeme se tak podívat na druhou herní úroveň z továrny, kde se setkáme nejen s hýbajícími se částmi, ale také trubkami, které hráči ztíží pohled na herní plochu. Blížící se akce má podpořit české a slovenské herní vývojáře, proto SleepTeam nabádá například i k nákupu vánočních dárků.

Zdroj: Facebook
Štítky: Bulánci
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.