Přejít k hlavnímu obsahu

Rozdíl byl v psychice. Po prohrané mapě jsme se nevzdali, zato eSubu druhá mapa skolila, tvrdí ZEDKO

9. 11. 2022 | 19:48 Counter-Strike 2 Rozhovor
Hráči SINNERS letos nezažívali úspěšný rok. Nepodařilo se jim postoupit na vysněný Major a na velkých domácích LAN turnajích se jim také nedařilo. Na Tipsport MČR CS:GO překonali několik krizových momentů, ale nakonec se radovali se svými fanoušky z rekordního titulu. „Třikrát po sobě zlatý, to je neskutečný,“ jásal Jindřich „ZEDKO“ Chyba po vítězném finále v Brně.
SINNERS na Tipsport MČR CS:GO
SINNERS na Tipsport MČR CS:GO
Zdroj: PLAYzone

Co pro tebe bylo dneska rozdílovým momentem? Prohráli jste první mapu, ale pak jste se vrátili do zápasu. Kde byl ten rozdíl mezi vámi a eSubou?

Největší rozdíl byl v psychice. My jsme to po první prohrané mapě nevzdali a jeli jsme na maximum. Zato si myslím, že když my jsme vyhráli druhou mapu, tak eSuba se skolila a dělala velké chyby.

Pro vás poslední měsíce nebyly optimální. Ale triumfem na Tipsport MČR CS:GO jste jako klub vstoupili zlatým hattrickem do dějin. Jste rádi, že ten vrchol vyšel?

V hlavách jsme to měli, samozřejmě celkově bych řekl, že letošek nebyl úspěšný rok. Ale myslím, že jsme i s touhle sestavou dokázali, že jsme dobrý.

Třetí triumf pro Sinners, pro tebe je tohle celkové páté vítězství na MČR. Co vítězství znamená pro tebe osobně? Měl si v hlavě, že můžeš mít rekordní pátý titul?

Upřímně přiznám, že před turnajem jsem to v hlavě měl, že bych se chtěl osamostatnit a být na vrcholu sám. Ale v průběhu turnaje vůbec, já to umím vypnout. Samozřejmě jsem rád za Sinners, třikrát po sobě zlatý, to je neskutečný.

Byla tady neuvěřitelná atmosféra, jak jste si to užívali?

Já to říkám každým rokem, je to něco neskutečného, tady se lidi sejdou a hulákají. Naši Sinners fanoušci jsou neskuteční, ti přijedou na každou lanku a fandí na maximum. eSuba tu také měla fanoušky, to bylo výborné.

Měl si tu v hledišti někoho speciálního?

Měl jsem tu celou rodinu, byl tu taťka, mamka, brácha s jeho manželkou a jsem za to moc rád.

Co na to říkají tvoji rodiče? Pro ně to musí být speciální, kdyý fanoušci skandují tvoje jméno?

Já myslím, že je to dojalo.

Vzhledem k tomu, že jste vyhráli potřetí, tak jaké jsou vaše plány? Zůstanete takto pospolu?

Nechme se překvapit.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).