Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední turnaj letošního roku. Přijď si pro finanční injekci na vánoční dárky

13. 12. 2022 | 09:04 Teamfight Tactics Turnaj
Strategická hra se těší mezi komunitními turnaji velké oblibě, navíc díky tomu, že se dá hrát na skoro všech zařízeních, mohou hráči hrát užívat hru odkudkoliv. Nyní na hráče čeká 5 komunitních turnajů, které se opět odehrají následující úterky od 18:00, do soutěže se může navíc zapojit úplně kdokoliv! Vstup nic nestojí a hrajeme o finanční odměny v hodnotě 6 250 Kč! Tak na co čekáš, registruj se a přijď vyhrát!
DELL TFT série
DELL TFT série
Zdroj: PLAYzone

Tuto sérii vám přináší DELL, tato značka je předním hráčem na poli informačních technologií, kromě toho nese punc kvality a je známá po celém světě. Nabídka této společnosti je vskutku široká, pro hráče můžou být zajímavé například notebooky Dell Inspiron Gaming. Tato série s námi zůstane skoro až do Vánoc, hráči si tak přijdou na pořádnou porci turnajů. Těch je rovnou pět, celkem se hráči poperou o prize pool 6 250 Kč, oproti minulým sériím se však nic nemění.  Hráči se mohou přihlásit do turnajů, které jim časově vyhovují, v každém turnaji rozdáme finanční odměnu v hodnotě 1 250 Kč. Pokud vám některý z termínů nebude vyhovovat, o šanci na výhru nepřijdete!

Hrát se bude na serveru EUNE, formou BO1, kdy všichni přihlášeni hráči budou rozděleni do skupin. Boje v semifinále a finále pak přejdou do formy BO2 zápasů. Všechny podrobnější informace naleznete v profilu turnaje. My jen doufáme, že dorazíte ve velkém počtu a tyto turnaje si v nastupujícím podzimu užijete co nejvíc.

Výhra v turnaji

V každém turnaji si nejlepší rozdělí peníze následovně:

  • 1. místo: 650 Kč
  • 2. místo: 400 Kč
  • 3. místo: 200 Kč
DELL TFT série
DELL TFT série
Zdroj: PLAYzone
Harmonogram DELL TFT komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Úterý 15. listopadu od 18:00DELL TFT komunitní turnaj - #1
Úterý 22. listopadu od 18:00DELL TFT komunitní turnaj - #2
Úterý 29. listopadu od 18:00DELL TFT komunitní turnaj - #3
Úterý 6. prosince od 18:00DELL TFT komunitní turnaj - #4
Úterý 13. prosince od 18:00DELL TFT komunitní turnaj - #5
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!