Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední VALORANT akce letošního roku. Nezmeškej poslední možnost zahrát si před zimní pauzou

16. 12. 2022 | 11:28 VALORANT Turnaj
Letošní rok se pomalu blíží ke svému konci, spoustu turnajů však nabízíme i nadále. Je libo Valorant? Pak pro tebe máme ideální příležitost v podobě našich komunitních turnajů v této oblíbené střílečce z dílny Riot Games. Turnaje jsou opět naplánované na pátek vždy od 18:00. Neváhej složit tým a zabojovat o vítězství!
Alienware Valorant turnaj
Alienware Valorant turnaj
Zdroj: PLAYzone

Nekompromisní gamingové vybavení legendární značky, přesně tak jsou popisovány produkty Alienware, které se zaměřují především na hráče! Herní mašiny této značky jsou navrženy s nejvyšší precizností pro ty nejnáročnější uživatele, kromě kvalitních komponentů se chlubí i unikátním designem.

Společně jsme si pro vás připravili pět turnajů ve hře VALORANT, ve kterých nejlepším týmům rozdáme finanční odměnu v celkové hodnotě 6 250 Kč. Účastnit se může kdokoliv, tak na co ještě čekáš?

Každý turnaj má dotaci 1 250 Kč, přičemž celou odměnu bere vítěz.  Celkem takto proběhne pět nezávislých turnajů, což dává hráčům možnost vynechat turnaj, aniž by ztratily šanci na celkovou výhru. Turnaj probíhá formou single-elimination BO1.  Součástí map poolu, který čítá sedm map, je i nová Pearl. Kompletní informace naleznete v detailu turnaje.

Pokud máš i jiné hry, pak určitě mrkni do našeho turnajového katalogu, kde najdeš turnaje v různých hrách téměř na denní bázi.

Alienware CSGO turnaje
Alienware CSGO turnaje
Zdroj: PLAYzone
Harmonogram Alienware Valorant komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Pátek  18. listopadu od 18:00Alienware Valorant komunitní turnaj #1
Pátek  25. listopadu od 18:00Alienware Valorant komunitní turnaj #2
Pátek 2. prosince od 18:00Alienware Valorant komunitní turnaj #3
Pátek 9. prosince od 18:00Alienware Valorant komunitní turnaj #4
Pátek 16. prosince od 18:00Alienware Valorant komunitní turnaj #5
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!