Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot chystá výměnu snipera. Blíží se návrat oskara na českou scénu?

12. 11. 2022 | 14:48 Counter-Strike 2 Spekulace
Přestupové období může začít! Jako první svoji kartu odkrylo Dynamo Eclot, které oznámilo umístění Lukáše „capseN“ Koláčného na přestupovou listinu. Pro nejbližší turnaje ale 23letý sniper zůstává v základní pětici, takže se nadále může ukázat a získat si nové angažmá.
Spojí se Dynamo Eclot s Tomášem „oskar“ Šťastným?
Spojí se Dynamo Eclot s Tomášem „oskar“ Šťastným?
Zdroj: PLAYzone / TITANS

Lukáš „capseN“ Koláčný se k Dynamu Eclot přidal na konci loňského září. Po jeho konci v Entropiq Prague dával přesun do DNE největší smysl a vše do sebe zapadlo. Dlouhou dobu patřil k nejdůležitějším pilířům svého týmu, poslední měsíce se mu ale individuálně nedařilo. Na Tipsport MČR CS:GO, kde si DNE vystříleli bronzové medaile, se capseN dokonce ani v jednom zápase nedostal do zelených čísel v kolonce K/D.

„Lukáš je skvělý kluk i výborný hráč, který se výrazně zasloužil o velké úspěchy našeho CS:GO týmu v minulé i aktuální sezoně. V poslední době však naše výsledky nenaplňovaly naše maximální očekávání, a proto jsme se rozhodli pro změnu a nový impuls v týmu,“ vyjádřil se CEO Martin Novotný a doplnil: „Momentálně jsme dospěli k rozhodnutí umístit capseNa na přestupovou listinu a jsme připraveni jednat o Lukášově transferu. Zároveň pro vyvrácení veškerých spekulací dodávám, že Lukáš bude i nadále figurovat v základní sestavě našeho týmu.“

Kvalitních sniperů je na domácí scéně nedostatek a o cenné artikly se v přestupovém období svede opravdu velký boj, například na Dominika „blogg1s“ Janitu z eSuby měla přistát řada nabídek. Ještě zajímavější je ale skutečnost, o které se v kuloárech mluví, a to možný návrat Tomáše „oskar“ Šťastného na domácí scénu, o který měl sám hráč projevit zájem. Možností na přestup má určitě vícero. Spojení s Dynamem Eclot by dávalo smysl, podobně jako s ENTERPRISE, pokud se Deyvid „h4rn“ Benchev vrátí do světa, jak se očekává.

Na domácí scéně možná na přelomu této a příští sezóny nezůstane kámen na kameni, na rozdíl od minulého roku. Jak už to bývá, přestupové domino bude spuštěno jedním třaskavým přesunem. Uvidíme, kde zakotví sám capseN, protože potřebuje nový impulz. Na stůl už mu podle našich zdrojů dokonce měla přistát první zajímavá nabídka. Zástupci pardubického celku se nám však odmítli ke spekulacím jakkoliv vyjádřit.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.