Přejít k hlavnímu obsahu

Plně hrazený turnaj o 225 tisíc korun! Registrace stále otevřené

Esport CUP powered by Telekom a T-Mobile se blíží. Turnaj otevřený všem hráčům z Česka a Slovenska se odehraje již 26. listopadu. Registrace na slovenskou část už jsou plné, stále se však mohou přihlásit náhradníci, kteří mohou zaskočit. Na druhou stranu pražský turnaj stále hledá osmého! Pokud tedy chceš zažít den jako profesionální hráč, s plně hrazeným občerstvením a parádně připraveným prostředím, tak neváhej a přihlas se!
Esport CUP powered by Telekom a T-Mobile
Esport CUP powered by Telekom a T-Mobile
Zdroj: PLAYzone

Jedinečná šance pro všechny gamery. Esport CUP powered by Telekom a T-Mobile je ideální příležitostí pro hráče všech výkonnostních skupin, kde si mohou vyzkoušet turnaj z pozici profíka. V Praze a Bratislavě se utká celkem osmdesát LoLkařů o parádní ceny, jejich jediná povinnost je dorazit.

Kromě luxusního prostředí Magenta Experience Center (Praha) a centrály Slovak Telekom (Bratislava) se hráči mohou těšit na plně hrazené jídlo a pití i na odehrání svých mačů na streamu PLAYzone. Lákadlem jsou samozřejmě i ceny v hodnotě 125 tisíc korun v národním a 100 tisíc korun v mezinárodním kole.

Na místě budou mít dočasní profesionálové také prostor pro odpočinek mezi zápasy. V Praze i Bratislavě bude připravena speciální chill out zóna s nejnovějšími konzolemi. 

Registruj se do turnaje!
Registruj se do turnaje!
: PLAYzone

Na obou národních soutěžích se představí osm celků rozdělených do dvou skupin. Do mezinárodního kola postoupí dva nejlepší, kteří se utkají v česko-slovensko-maďarském souboji.

Registruj se, můžeš být i náhradníkem!

V Praze i Bratislavě se kromě League of Legends turnaje uskuteční také showmatch v League of Legends: Wild Rift. Dva influenceři proti sobě postaví tým spolu se svými fanoušky a utkají se v mobilní hře od Riot Games.

Na Slovensku svou pětici složí „Žolík“ a „Redy“, známé tváře Twitch streamů. V Česku si to na Riftu rozdají „XOKaja“ a „Shil0u“, jedny z nejsledovanějších streamerek u nás.

Projekt Esport CUP powered by T-Mobile vám přináší mobilní operátor T-Mobile, výrobce židlí té nejvyšší kvality DXRacer a jedinečný vzdělávací prostor Magenta Experience Center. Slovenský turnaj se uskuteční díky podpoře Telekomu. Přímý přenos z turnaje bude vysílán na kanálech PLAYzoneCZ a PLAYzoneUP.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).